facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

Bátorfi Rozália óvodapedagógus és Szalai Zsolt BGSZ-munkatárs a bicskei "Kiemelkedő Munkáért" kitüntetést vehette át október 23-án!

2017. október 27. - ventil66

kiemelkedomunkaert.pngBicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének a helyi kitüntetésekről és elismerő címekről szóló rendelete értelmében Kiemelkedő Munkáért kitüntetés adományozható annak a személynek, aki a Bicskén élők érdekében az egészségügyi, szociális és gyermekvédelmi, oktatási, közművelődési, rendvédelmi területen, vagy Bicske város közössége érdekében huzamos időn át kiemelkedő munkát végzett.

E kitüntető cím minden évben az október 23-ai megemlékezést megelőzően, vagy az azt követően adható át a kitüntetett személynek munkahelyén, munkatársai jelenlétében. Ennek értelmében „Kiemelkedő Munkáért” kitüntetést vehetett át Szalai Zsolt (címlapfotónkon balról), a Bicskei Gazdasági Szervezet munkatársa Bicske város érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége és példaértékű munkássága elismeréséül. Szalai Zsolt több mint egy évtizede aktív és nélkülözhetetlen tagja a Bicskei Gazdasági Szervezetnek, illetve jogelődeinek. Magas szintű szaktudásán és felkészültségén túl kimagasló munkabírásának, segítőkészségének és gyakran önfeláldozó hozzáállásának köszönhetően elismert és megbecsült tagja a Bicskei Gazdasági Szervezetnek. Szalai Zsolt ugyanakkor nem csak a munkaköréből fakadó feladatokat látja el maradéktalanul, hanem mindemellett a lakossági segítségnyújtás is a mindennapjainak része, ezért neve és elérhetősége a lakosság jelentős körében is ismert. Szalai Zsoltnak a munkához való odaadó és kiemelkedő hozzáállása, illetve a város iránti hűsége és önfeláldozó magatartása sokak számára példaértékű lehet.

Szintén Kiemelkedő munkáért kitüntetést adományozott Bicske Város Önkormányzata Bátorfi Rozália mesterpedagógus (címlapfotónkon jobbról) részére Bicske város érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége és példaértékű munkássága elismeréséül. Bátorfi Rozália 1983-ban friss diplomásként helyezkedett el a bicskei II. sz. Napközi-otthonos Óvodában. A városban bekövetkező óvodai szervezeti átalakításokat követően azonban 1994-ben Budapesten vállalt munkát, ahol 1996-tól vezető helyettesi megbízatást is kapott. 2013-ban tért vissza Bicskére. 2014 februárjától a Kakas Tagóvoda tagintézmény vezetője, ahol 2015-től munkáját már mesterpedagógus minősítéssel végzi. Bátorfi Rozália 34 éves óvodapedagógusi múltja, két évtizedes vezetői tapasztalata, szakmai életútja, töretlen elkötelezettsége az óvodapedagógiai szakterület mellett, a folyamatos szakmai megújulása igazolja, hogy a szakma mestere.

Gratulálunk a kitüntetetteknek!

A bejegyzés trackback címe:

http://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr5013110114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi nyilatkozatban.

Nincsenek hozzászólások.