facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

Kónya Sándoré 2018-ban a legjobb bicskei pálinka!

2018. február 20. - ventil66

palinka_4.jpgTisztelt Szerkesztő Úr! Küldöm a 2018-as Bicskei pálinkaverseny eredmény táblázatát szíves közzétételre.

Köszönettel és tisztelettel: Marton István János a Kővágó Antal Kertbarát Kör Egyesület vezetőségi tagja A részletes versenyeredmény megtekintéséhez kattints! 

Tovább

Életeket menthetsz a szerdai Bicske Városi Véradással!

veradas_180220.jpgSzerdán tartják a következő Bicske Városi Véradást, amely február 21-én 11.00-18.00-ig lesz a bicskei Művelődési Központban. Nagyon sok véradó beteg, ezért most nagyon kellene a segítség, ezért - ha nem is vagy rendszeres véradó - gondold át: most is több életet menthetsz egyetlen véradással! 

FRISS! Baleset az M1-esen Szárligetnél - bicskei tűzoltóraj végzi a mentést!

rendorauto2_5.jpgA Győr felé vezető oldalon egy sávon halad a forgalom. Egy kisteherautó, egy kamion és két személygépkocsi ütközött össze az M1-es autópályán, a 49-es kilométernél, Szárliget közelében. A Győr felé vezető oldalon történt balesethez a bicskei önkormányzati tűzoltókat riasztották.

A raj megkezdte a műszaki mentést, a forgalom egy sávon halad. A baleset során két ember megsérült.

Tolnai pofon a megfogyatkozott bajnokesélyesnek: Bicskei TC-Dunaföldvár 0-3 (0-1)

dscf6406.JPGMasszív, szervezett ellenfél benyomását keltette a szombaton délelőtt edzőmérkőzésre Bicskére érkező Dunaföldvár labdarúgó csapata, amely a tolna megyei I. osztályú pontvadászat 5-ik helyén várja a tavaszt. Móri Tamás gárdája a sok sérülés és betegség miatt ezúttal a Marton - Solt, Burucz, Máj, Köntös - Tornyai, Bencze, Molnár, Cserkuti (Facskó) - Peinlich Sz., Dombai összetételben lépett pályára és az I. félidő jelentős részében dominált is, több ígéretes helyzetet elpuskázva. A hidegzuhany a 44. percben érkezett, amikor hazai labdavesztés után Kiss Patrik egy beadást 2 méterről bólintott a hálóba (0-1). Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Méretes fa kidőlése okozott gondot Csákváron!

fakidol2.jpgA Fácánkert dűlőben kidőlt egy elkorhadt fa, amely teljes szélességében lezárta az utat és maga alá temetett egy elektromos felsővezetéket is. A február 13-án bekövetkezett esetnél első lépésként a közműszolgáltató munkatársai áramtalanították a vezetékszakaszt, ezt követően pedig a csákvári önkéntes és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók motorfűrészek segítségével eltávolították a fát. További helyszíni fotóhoz kattints! 

Tovább

Hétfőn nyit a Bicskei Járási Hivatal új épülete - itt az ügyfélfogadási rend!

jarasihivatal.jpgA Fejér Megyei Kormányhivatal Bicskei Járási Hivatal Okmányirodai Osztálya 2018. február 19. napjától a Bicske, Szent István út 7-11. szám alatti, új épületben folytatja tevékenységét. A költözés miatt az okmányirodai osztályon február 15-én, csütörtökön és február 16-án, pénteken az ügyfélfogadás szünetelt. Az új ügyfélfogadási rendhez és az osztályok költözései miatti szünnapokhoz kattints! 

Tovább

Fél gőzzel is "Katonás" győzelem: Bicskei TC-Vajta PSE 6-1 (4-1)

Pár nappal születésnapja előtt Katona Lajos mesterhármassal jelentkezett be!

p2090260.JPGFelhős, hűvös, később hideg időben Marton - Solt, Sötét, Máj, Klinger - Burucz, Bencze, Móri, Katona - Dombai, Peinlich összeállításban kezdtünk, ami eléggé szokatlannak tünt, de sok volt az ilyen-olyan okok miatti hiányzás. A mérkőzés játékvezetője a szokásoknak megfelelően a szintén a szezonkezdésre váró Jakab Zoltán volt. Talán a felforgatott csapat miatt a kezdést követően a lelkes vendégek több nagy lehetőséget dolgoztak és hagytak ki. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Újra zavartalan a forgalom a baleset után az M1-esen Nagyegyháza térségében!

m1-aszfalt_21.jpgIsmét zavartalan a forgalom az autópálya 44-es kilométerszelvényében, ahol korábban személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt 2018. február 16-án 10 óra 40 perc körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Nagyegyháza térségében.

Az elsődleges adatok alapján a balesetben három személy sérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök a forgalomkorlátozást 13 óra 25 perckor feloldották, az autópálya ismét teljes szélességében járható.