facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

A Vodafone szereti Bicskét: elindultak a Szeretem Bicskét tarifák!

2017. szeptember 22. - ventil66

regios_flotta_blog_1200x688_bicske_vegleges.jpgA Vodafone elindította egyedi flotta ajánlatát a bicskei lakosok számára, amely kedvező áron korlátlan belföldi beszélgetést tesz lehetővé egymás között, azaz díjmentesen beszélhetsz családtagjaiddal, barátaiddal, szomszédjaiddal, amennyiben ők is csatlakoznak veled a flottába.

Három kedvezményes tarifa közül választhatsz, így biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő csomagot, akár a korlátlanságot, akár az alacsony havidíjakat keresed. Új okostelefont is kedvező áron vásárolhatsz 2 éves szerződéssel, sőt, akár 6 havi kamatmentes részletfizetést is választhatsz.

Ezen kívül további kedvezményben részesülhetsz az "Ajánló "promócióval: amennyiben regisztrálsz és bevonsz még egy flottatagot, mindketten 3000 Ft kedvezményt kaphattok. A tarifák tartalma, illetve az Ajánló promóció további részletei kapcsán érdeklődj a Vodafone helyi üzleteiben és vidd magaddal a bicskei címed igazolására szolgáló lakcímkártyádat is!

2800 Tatabánya, Győri út 7-9. (Vértes Center) (Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10:00 – 20:00, vasárnap 10:00 – 18:00) 

2890 Tata, Ady Endre utca 20. (Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 09:00 – 17:00, szombaton 09:00 – 12:00, vasárnap zárva)

Sikeres pályázatok révén korszerűsítik a bicskei oktatási intézményeket!

efop.jpgA korábbi energetikai célú fejlesztéseket követően tovább korszerűsödik a Bicskei Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola Prohászka úti épülete. A bicskei és gárdonyi járás területén, EFOP-pályázatokból megvalósuló fejlesztésekről szerdán tartottak sajtótájékoztatót Bicskén.

Török Szabolcs, a Székesfehérvári Tankerületi Központ tankerületi igazgatója elmondta, hogy tanulást segítő terek infrastrukturális fejlesztése valósul meg a következő hónapokban a két járás öt intézményében. Hozzátette: a megújuló épületekben minden adottság meglesz ahhoz, hogy a legmodernebb pedagógiai szemlélettel formálják a gyerekek életét. Közölte, hogy a digitális megújulás is cél volt, így a beszerzendő eszközök a mai kor követelményeinek megfelelnek. A Csokonaival kapcsolatban kiemelte: a Prohászka úti épületben 77,1 millió forintból a tornaterem tetőhéjazata újul meg, sportpadlót fektetnek és az egész intézmény fűtéskorszerűsítésére is sor kerül, többek között kazáncserékkel. A nyelvoktatás minőségének javításához tableteket szereznek be, de szekrényeket, fali táblákat is vásárolnak. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Ezekben a bicskei utcákban lesz áramszünet október 3-án!

eon_11.jpgKorszerűsítési munkák miatt áramszünet lesz Bicskén 2017. október 3-án 08.30-13.30 óra között az alábbi helyeken:

Szent I. u. páros oldal 2-36.-ig és páratlan oldal 3-33.-ig

Rozgonyi P. u. páros oldal 4-32.-ig és páratlan oldal 1-31.-ig

Apponyi A. u. páros oldal 34-62.-ig és páratlan oldal 39-69.-ig

Bányász u. páros oldal 38-46.-ig és páratlan oldal 37-43.-ig

Török B. u. páros oldal 38-40.-ig és páratlan oldal 31-33.-ig.

A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt kérjük megértését! A tervezett üzemszünetekről további tájékoztató a www.eon.hu oldalon található. A balesetek megelőzése érdekében felhívjuk figyelmét, hogy az áramszünet ideje alatt hálózathoz csatlakoztatott áramfejlesztőt használni csak az E.ON-nal megkötött - a leválasztás feltételeit tartalmazó - üzemviteli megállapodás előírásai szerint szabad.

Ezzel kapcsolatos bejelentéseit a helyileg illetékes régió telefonszámán várják: Tatabányai üzem: 06 34/ 513 802

Vadgázolás Csákvár mellett, egy ember életét vesztette!

vadgazolas.jpgElsődleges információink szerint a gépkocsiban utazó egyik ember életét vesztette. Vadat gázolt egy személyautó szerda hajnalban Fejér megyében, a Csákvár és Oroszlány közötti úton, majd az ütközés következtében a gépkocsi az út menti árokba hajtott. A balesethez a székesfehérvári és a tatabányai hivatásos, valamint a csákvári önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Elsődleges információink szerint a balesetben a gépkocsiban utazó mindkét ember megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette. (képünk illusztráció, fotó: minálunk.hu)

Ipari csarnokban keletkezett tűz Csákváron!

tuzoltoautocsakvaron.jpgA kora hajnali órákban érkezett a segélykérő hívás, hogy Csákváron, a Kossuth utcában egy nagyméretű csarnokból sűrű füst áramlik ki. A szeptember 16-án történt esethez a csákvári önkéntes és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vonultak segítséget nyújtani.

Elsőként az önkéntesek voltak a helyszínen, akik a felderítést követően légzőkészülékben és egy vízsugárral felkészültek a behatolásra. Az időközben kiérkezett hivatásos bajtársaikkal együtt bementek a körülbelül 1000 négyzetméteres füsttel telített épületbe, ahol egy úgynevezett műanyag zúzó gép és a közvetlen környezetében lévő éghető anyagok égtek. A lángokat két vízsugárral eloltották, személyi sérülés nem történt. (fotó: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes)