facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

Szombaton 15.00 órakor fogadja ellenfelét a Bicskei TC!

A papírforma szerint az Enyingi VSE lenne a várt tavaszi szárnyalás második áldozata!

2018. március 24. - ventil66

btc_enying_plakat.jpg

Internetes totó értékes könyjutalomért!

internetfiesta.jpgKedves olvasó, kedves érdeklődő!

A 2018-ban ismét megrendezett Internet Fiesta alkalmából könyvtárunk munkatársai egy totót (kérdőívet) készítettek az internet és az egészség kapcsolatának bemutatására. A kérdéseket úgy állítottuk össze, hogy a levélhez mellékelt, de a könyvtár honlapján is megtalálható webajánló felhasználásával bárki könnyen megoldhatja.

A hibátlan kitöltők között könyvjutalmat sorsolunk ki. A totó itt érhető el: http://www.nkvk.hu/internet-fieszta

Kellemes böngészést kívánunk!

Bognár Farkas Gábor könyvtáros - Nagy Károly Városi Könyvtár

FRISS! Baleset az 1-es főúton Bicske belterületén!

rendorseg-110_3.jpgBicske belterületén félpályás forgalomkorlátozás van érvényben. Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2018. március 22-én 15 óra körüli időben az 1-es számú főút 31-es kilométerszelvényében Bicske belterületén, ahol két tehergépjármű ütközött egymásnak.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz forgalma, rendőri irányítás mellett, félpályán halad. Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Bajba került a baji tolvaj, szári vendéglátó egységből lopott - bicskei rendőrök állították elő!

bilincs_10_6.jpgA bicskei rendőrök kihallgatták a 24 éves gyanúsítottat. Száron, a Rákóczi Ferenc utcában található vendéglátó egységbe kértek rendőri segítséget 2018. március 21-én délelőtt, mivel egy baji lakos az épület öltözőjéből munkaruhákat tulajdonított el.

A nyomozók azonosították a férfit és elfogták, majd a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Sérülésekkel járó baleset Csákvár belterületén!

csakvar_180321.jpgÖsszeütközött két személygépkocsi március 20-án, kedden délután Csákváron. A Kossuth utca és a Kenderesi utca kereszteződésében történt balesethez elsőként a csákvári önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik meggyőződtek arról, hogy a járművekből mindenki ki tudott szállni, majd áramtalanították az autókat.

A műszaki mentés során a székesfehérvári hivatásos tűzoltók az egyik gépkocsit a közeli parkolóba félretolták, és a törmeléket lesöpörték az útról. A balesetben mindkét sofőr könnyebben sérült, őket a mentők kórházba szállították. (Fotó: székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság)

Augusztusig állandóak lehetnek a dugók az M1-esen - itt a felújítások menetrendje!

m1-aszfalt_23.jpgElkészült az M1-es felújításának menetrendje, augusztusig állandó munkavégzésre kell számítani az autópályán, erre figyelmeztet a Magyar Közút. A kátyúzásokon túl a múlt héten elkezdődtek az úgynevezett „nagyfelületű beavatkozások” a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 46-os és a 48-as kilométerek között. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Súlyos sérülésekkel járó baleset az 1-es főúton!

bia_1-esfout.jpgLesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó hétfőn reggel az 1-es főút 16-os kilométerénél, Biatorbágy közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.

A törökbálinti hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt két szabadnapos tűzoltó az autó sofőrjét a roncsból kiemelték, majd biztosították a helyszínt. A törökbálinti egységek kerekeire állították és áramtalanították a járművet. (Fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Sportlétesítmény-avató elhalasztva!

Április 21-22-én tartják a testvértelepülések nemzetközi tornáját és az ünnepélyes átadót!

elmarad.jpgA Bicskei Torna Club elnöksége 4 héttel, április 21-22-re halasztotta felújított és kibővített sportlétesítményének ünnepélyes átadását és a hozzá kapcsolódó testvértelepülési nemzetközi tornát illetve kísérő programokat. Az időpont módosítás elsődleges oka a téliesre fordult időjárás, a létesítmény jelentős részét még hó fedi, így szó sem lehet zöldellő gyepen lebonyolítandó ceremóniáról. A döntésnél figyelembe vették a külföldről érkező csapatok kérését is és azt az el nem hanyagolható tényt, hogy a várhatóreggeli mínuszok és az 5-6 fokos csúcshőmérséklet helyett nyilván mindenki jobban fogja magát érezni egy hónappal később.

A részletes programot később fogják közölni, de az már biztosnak tűnik, hogy a programsorozat csúcspontja a vasárnap délutáni BTC-Mór bajnoki csúcsrangadó lesz! A halasztás nem befolyásolja a nagypályás bicskei csapatok versenynaptárát, így a hétvégi BTC-Enyingi VSE bajnokira szombaton 15.00 órától kerül sor, míg az U16 és U19 csapatok ezen a hétvégén szabadnaposak.