facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

Vádemelés a kajászói benzinkúton történt halálos baleset okozójának ügyében!

2018. január 23. - ventil66

kajaszokut.jpgA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást J. Lena ellen. Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. szeptember 16-án 22 óra körüli időben az M7-es autópálya 33-as kilométerszelvényében, Kajászó térségében, a Balaton felé vezető oldalon. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

70 tonna hó és egy elmaradt mérkőzés története!

img_20180121_093521.jpgVasárnap délelőtt a komárom-esztergom megyei Sárisápi Bányász lett volna a Bicskei TC soros ellenfele a Kerecsendi Kiss Márton utcai műfüves edzőpályán. A bajok már a hajnali órákban kezdődtek, hiszen hatalmas pelyhekben iszonyatos mennyiségű hófehér égi áldás lepte el a várost, benne a sporttelepet is. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Intenzív éjszakai havazással tért vissza a tél Bicskére!

tel180121.jpgA szombati napfényes idő után vasárnapra virradó éjszaka ismét megérkezett a tél Bicskére, intenzív, nagy pelyhekben hulló, 5 cm-t meghaladó mennyiségű hó formájában. Az összefüggő fehér lepel ellenére pánikra nincs ok, hiszen délutánra megszűnik a havazás és 0 fok felett marad a hőmérséklet. Képünk a vasárnap hajnali órákban készült!

Ezért állt az M1-es csütörtökön egész nap - fotók!

A bicskei tűzoltók is a helyszínen töltötték a napot!

tgk2.jpgKét tartályos kamion, egy teherautó és egy kisteherautó ütközött össze csütörtök délelőtt az M1-es autópálya 18-as kilométerénél, Biatorbágy közelében. A balesetben két ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A törökbálinti hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A kamionok tartálya nem sérült meg, azonban a tehergépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az érintett útszakaszon.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Kisteherautó kamionnal ütközött össze csütörtök délelőtt az M1-es autópálya 26-os kilométerénél, Herceghalom közelében. A balesetben a kisteherautó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők a helyszínen ellátták. A bicskei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a teherautót, majd biztosították a helyszínt. További fotók megtekintéséhez kattints! 

Tovább

Megkezdték: Bicskei TC-Csabdi SE 13-2 (6-0)

Ki más, mint a mesterötössel kezdő Móri Tamás lőtte az új műfüves pálya első felnőtt gólját!

dscf6343_1.JPGSzombaton délelőtt a vadonatúj műfüves pályán lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Bicskei TC. Ellenfele a Földes Gábor által dirigált, bajnoki címért harcban lévő, megyei III. osztályú szomszédvár Csabdi SE volt, számos korábbi bicskei játékossal a soraiban. Földes még a csatársor tengelyébe is beszállt, így az a furcsa helyzet állt elő, hogy nem csak az általa edzett felnőtt játékosokkal volt egy pályán, hanem több bicskei ifijátékos ellen is harcolt, ugyanis a BTC U19 csapatát is ő irányítja. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Bicske-Csabdi és Bicske-Sárisáp mérkőzések a hétvégi futballkínálatban!

Történelmi pillanatok: januári nagypályás bicskei mérkőzésekkel indul a felkészülés!

img_20171010_164100.jpgHajtós felkészülési mérkőzésekkel várja szombaton és vasárnap egyaránt 10.00 órai kezdettel a futballrajongókat a Bicskei TC vadonatúj Kerecsendi Kiss Márton utcai műfüves pályáján. Szombaton a Földes Gábor által dirigált, fejér megyei III. osztályú Csabdi SE érkezik Móriékhoz, míg vasárnap a komárom megyei I. osztály középmezőnyében vitézkedő Sárisápi Bányász lesz az ellenfél. Csak a Bicske!  

Hajtóvadászat miatt nem látogathatsz egyes Bicske környéki erdőterületeket!

hajtovadaszat.jpgA Vértesi Erdő Zrt. február végéig több alkalommal terelő-, illetve hajtóvadászatokat tart, ami ideiglenes látogatási korlátozással is jár. A vadászati-, természetvédelmi- és rendőrhatóságnak is bejelentett tevékenység a balesetvédelmi előírások fokozott betartásával folyik, melynek következtében szükség lehet egyes területrészek ideiglenes látogatási korlátozására – írja a verteserdo.hu. Az átlagosan 2 óra időtartamú eseti korlátozásokról, valamint a biztonságos elkerülő útvonalakról a Vértesi Erdő Zrt. szakszemélyzete a vadászatok helyszínén tájékoztatást ad. A biztonsági szabályok betarthatósága érdekében kérik a látogatókat, hogy az működjenek együtt a feladatelátókkal.

A Vértesben az alábbi településekkel körülhatárolható erdőterületek:

Nagyegyháza, Óbarok, Szárliget: 2018.01.19-20.

Csákvár, Gánt, Szár: 2018.01.19. 

Meghívás Pálinkaversenyen való megmérettetésre!

A szomszédos települések nemes pálinkáit és likőrjeit is várja a Kővágó Antal Kertbarát Kör a nemes versengésre!

palinka_3.jpgIV. P Á L I N K A V E R S E N Y É T rendezi a Bicskei „Kővágó Antal” Kertbarát Kör 2018. január 27-én.

Nevezés: január 22-én, 23-án valamint 24-én, 17.00-19.00 óra között Marton István Jánosnál 2060 Bicske, Bocskai utca 15. címen. Telefon: 22-261-284, nevezni saját és bérfőzetett pálinkával valamint saját készítésű likörrel lehet a következő katagóriákban: Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Körözött bicskei garázdát fogtak el a helyi rendőrök a vasútállomásnál!

bilincses_10.jpgBicskén, a vasútállomás közelében igazoltattak a rendőrök 2018. január 17-én délután egy helyi lakost, akiről megállapították, hogy három hónappal korábban előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazott egy férfit.

A járőrök N. Ferencet elfogták, a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, majd garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.