facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

BÖKKENŐ EXTRA: ami még nem tetszik Bicskén...

2014. október 02. - ventil66

Tegnapi riportunk lavinát indított el olvasóink körében, a Facebook-nak köszönhetően közel 4.700 felhasználóhoz jutott el képsorozatunk, amelyet közkívánatra most folytatunk. 

Egyidejűleg elérkezettnek láttuk az időt a városvezetés megszólaltatására számos kérdésben, így a miniszterelnök által hétfői ünnepi beszédében említett 8 milliárd forintos bicskei össztámogatás felhasználásáról is. Holnapi délelőtti bejegyzésünkben, SZORÍTÓBAN sorozatunk első részeként hosszabb interjút közlünk Pálffy Károly alpolgármesterrel. Addig is jöjjenek a további BÖKKENŐ-k.

IMAG1288.jpg

IMAG1289.jpgHulladék kezelés a Kossuth téren. A korszerű szemetesek egytől-egyig a vandalizmus áldozatává váltak, a szemétdíjtól ódzkodókat pedig az sem riasztja vissza, hogy a város főteréről van szó. A komplex városi hulladékgazdálkodás is témája lesz a holnap reggeli alpolgármesteri interjúnak. Folytatáshoz kattints!IMAG1277.jpgÍzléses zsiliplezárás a Szent László patak újtelepi szakaszán. Senki se ki, se be. Rákérdezünk!

IMAG1284.jpg

IMAG1282.jpgAszfaltmentes utcák a Kertvárosban. S hogy ne csak a negatívumokról beszéljünk, mint az alsó képen látható, gőzerővel zajlik a Kodály Zoltán utca felújítása, aszfaltozásának előkészítése. 

IMAG1281.jpg

IMAG1280.jpgMóricz Zsigmond utca újratöltve! A külső, városon kívűli, ún. bauxit átrakó és az ahhoz vezető elágazás. Ma délelőtti ottjártunkkor a nagyállomási átrakón teljes csend honolt, itt viszont lázas pakolás zajlott. Rákérdezünk!

IMAG1279.jpgA nagyállomás szocreál épülete, előtte a csordultig telt parkolóval. Általános a zsúfoltság napközben, a tervezett forgalomszabályozásról további infó holnap!

IMAG1290.jpgEgy közel féléves úthiba a Táncsics utcában, éjszaka kivilágítatlan jelzőtáblával. Megvárjuk a tragédiát?

IMAG1286.jpg

IMAG1287.jpgOmladozó romos állapotok a város "kirakatutcájának" számító Ady Endre utcában. Túl azon, hogy mindenki azt csinál, amit akar a saját telkén, örülnénk, ha egy szép napon a Kossuth tértől 80 méterre is kultúrált, polgári környezet fogadná az ide látogatót.

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr626753377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.