facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

Ki okozta Váradi András alcsúti juhász halálát?

Egyes hírek szerint már a gázoló sincs az élők sorában!

2014. október 28. - ventil66

váradi2.jpgNem segíti a Váradi András alcsútdobozi polgármesterjelölt halálos balesetével kapcsolatos tisztánlátást a rendőrség. A választás előestéjén bekövetkezett tragédia ügyében a vizsgálat azóta is ismeretlen tettes ellen folyik. Egyes hírek szerint a balesetet okozó osztrák rendszámú személyautó vezetője valójában egy olyan személy okmányaival igazolta magát a rendőröknek, aki évekkel korábban meghalt.

A választás előestéjén bekövetkezett tragédiát követően a police.hu honlapon az jelent meg, hogy „egy osztrák rendszámú Mercedes típusú személygépjármű, amit egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgárságú férfi vezetett, elgázolt egy, az úttesten tartózkodó 50 éves alcsútdobozi lakost, akit a mentőszolgálat kórházba szállított. A szakszerű és gondos egészségügyi ellátás ellenére a sérült 22 óra 20 perckor életét vesztette.”

A vizsgálat azóta is ismeretlen tettes ellen folyik, aminek okáról kedden a Fejér megyei Főkapitányság az alábbi választ adta: „azért folyik ismeretlen tettes ellen a büntetőeljárás, mert jelen pillanatban nincs gyanúsítottja az ügynek.” Ennek okát azonban nem jelölték meg. Elképzelhető, hogy végeredményben az áldozat felelősségére kívánnak utalni. Felröppentek hírek arról, hogy azóta a gázoló is elhunyt, ezt azonban nem erősítették meg. Értesülésünk szerint a Mercedes vezetője – aki a helyszínelést követően Ausztriába távozott - valójában egy olyan személy okmányaival igazolta magát a rendőröknek, aki évekkel korábban meghalt. Ez akár indokolhatja is az ismeretlen tettes elleni nyomozást.

Vajon megfelel-e a valóságnak, hogy legalábbis kételyek merültek fel a gázoló személyazonosságának valódiságával kapcsolatban? A rendőrség válasza szerint nem. Így viszont semmi nem indokolja, miért nem gyanúsították meg a sofőrt – akár távollétében is -, aki nyilvánvalóan nem az út-, és látási viszonyoknak megfelelően vezette járművét. A járulékos információk és körülmények arra utalnak, hogy a baleset körülményeiben „valami nem tiszta”. A rendőrség azonban a vizsgálat jelenlegi állására vonatkozó kérdésekre sem válaszolt érdemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr826841311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.