facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Megtartotta évértékelő beszédét a bicskei rendőrkapitány!

Hamarosan elindul a város második polgárőrsége is!

2015. március 12. - ventil66

everteklo_2015_vagott_lead.JPGSzerdán kora délután a Batthyány Kastély dísztermében a rendőri állomány és meghívott vendégek előtt megtartotta évértékelő beszédét Dr.Balázs Sándor rendőr alezredes, Bicske város rendőrkapitánya.

A rendezvényt illetve az állófogadást követő sajtóbeszélgetés során városunk első számú rendőri vezetője elmondta:

"Az esemény fő feladata az elmúlt esztendő értékelése és az idei feladatok meghatározása az alkalomhoz illő ünnepélyes keretek között. Nehéz volt az egyébként is sikeres 2013-as évet felülmúlni, de a statisztikai adatok és a szubjektív felmérések is a további javulást mutatják a 2014-es évre vonatkozólag. Számos bűncselekmény kategóriában 100 %-os vagy ahhoz közeli felderítési arányt sikerült produkálnunk, különösen a lakásbetörések terén dolgozott eredményesen az állomány.

A számok azonban csak számok, nekem legalább olyan fontos a lakosság véleménye, szubjektív biztonságérzete. Fejér megye rendőr-főkapitánya kiválónak értékelte a bicskei kapitányság munkáját és továbbra is fő feladatunknak tekintjük a bűnmegelőzést. Folytatjuk a kapcsolatok elmélyítését az intézményekkel, iskolákkal, év végére 1.000 fölé szeretnénk jutni az illetékességi területünkön történt kerékpáros regisztrációk számában és állandósítjuk a folyamatos, szemmel is látható rendőri jelenlétet az utcákon. Illetékességi területünk nem minden településén van Polgárőrség, de Bicskén már a második lát munkához hamarosan. A régóta dolgozó Kertvárosi mellett jól megfér a most induló Városi Polgárőrség.

Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem minden munkatársamnak, együttműködő partnerünknek és társszerveinknek, továbbá Bicske lakosságának a támogatást és együttműködést, valamint a házigazda Gyermekotthonnak (élén Vásárhelyi Jánossal) a színvonalas lebonyolítást."

A rendőrkapitánnyal korábban készült hosszabb interjút ITT olvashatod!22_vagott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr927261035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása