facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Közel 300 millió forintnyi terven felüli fejlesztés Bicskén 2015-ben!

2015. december 05. - ventil66

img_7.jpgMint azt a szerdai közmeghallgatáson Pálffy Károly polgármester ismertette, Bicskén ebben az évben közel 300 millió forint értékű terven felüli (azaz az előzetes költségvetésben nem szereplő) fejlesztést sikerült megvalósítani.

Nézzük, melyek voltak ezek a jelentős, városunk arculatát is pozitívan befolyásoló tételek, amelyek finanszírozása kormányzati intézkedéseknek valamint pályázatok elnyerésének köszönhető. img_0001_4.jpgA képen a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola udvari homlokzata látható felújítás előtt és után. Városunk a Szent László Általános iskolával együtt összesen 95 millió forint vissza nem térítendő támogatást használhatott fel iskolaépületek felújítására. Szigetelést kaptak a padlásfödémek, új nyílászárókat építettek be és a homlokzatok is felújításra kerültek. Folytatáshoz kattints!

img_0002_4.jpgA Zeneiskola elöregedett födéme szintén hőszigetelést kapott!

img_0003_2.jpgNélkülözhetetlen korszerűsítésen esett át a Roma Tanoda is!

A fenti intézményeken kívül alapos felújítást kapott a Baptista Szeretetszolgálat épülete és új padlásfödém szigeteléssel látták el a Bölcsőde, a Kakas Óvoda, az Egészségfejlesztési Iroda, a Gondozási Központ és az I.sz. Óvoda épületét is. Így összesen 10 középületünk energiagazdálkodása lesz jóval hatékonyabb a  jövőben.

img_0004_1.jpgA Városi Tanuszoda 150 milliós támogatást nyert megújuló energiaforrások hasznosítására. Ennek keretében 119 darab napelem került fel az uszodára és 24 darab 100 méter mély kutat fúrtak a geotermikus energia kinyerésére. 

img_0005.jpgFolytatódtak a járdaépítések...

img_0006.jpg...és kis túlzással 2015 a kerítésépítések éve volt Bicskén.

img_0007.jpgA két temető kerítésén kívül a tűzoltóság kerítését is sikerült újjáépíteni.

img_0008.jpgRégi adóssága volt a mindenkori városvezetésnek a megfelelő kamerarendszer kialakítása.

Sikerült javítani a Szent László patak medrén is. A folyamatok 2016-ban sem fognak megállni. Jövőre a prioritást a jövedelemtermelő és költségcsökkentő beruházások megvalósítása valamint az adóbevételeinket növelő vállalkozások betelepítéséhez szükséges infrastruktúra megteremtése, közvetve új munkahelyek létrehozása fogja jelenteni - hangzott el a közmeghallgatáson.

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr588140476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása