facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Bicskén kutattuk a tökéletes bejgli titkát! No meg feltettük a klasszikus kérdést: mitől reped?

2015. december 21. - ventil66

img_20151220_211709.jpgVasárnap délután ellátogattunk - neve elhallgatását kérő - olvasónk konyhájára, hogy megtekintsük a házi bejgli készítését a kelesztéstől a nyújtáson át a töltésig és tekerésig. Röpke néhány óra alatt kilenc darab különböző ízesítésű bejgli születését láthattuk.

Mint képeinken is látható, vannak tökéletesnek tűnők (diósak) és akad olyan is sajnos (ezúttal elsősorban a mákosból), amelyik megrepedt. A bejgli megrepedésének okaira számos elméletet hallhattunk már korábban is, de most kíváncsiak vagyunk véleményedre.

Szerinted miért reped? További helyszíni fotóinkhoz kattints! 

img_20151220_194223.jpg

img_20151220_211623.jpg

img_20151220_211715.jpg

img_20151220_211724.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr758187292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása