facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Tessely Zoltánt miniszterelnöki biztossá nevezték ki 2016. január 1-től!

2015. december 31. - ventil66

1431248463-tessely-zoltan00012_1.jpgA miniszterelnök Tessely Zoltánt Etyek, valamint a Szent László- és Váli-völgy területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztossá nevezte ki - a kinevezésről szóló miniszterelnöki utasítás a legutóbbi Hivatalos Értesítőben jelent meg.

A január elsejétől hatályos kinevezés szerint a biztos együttműködik a térséghez tartozó megyei fejlesztési biztossal, a megyei önkormányzat képviselőivel, valamint a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térsége Fejlesztési Tanáccsal. Az együttműködés keretében összehangolják a térséget érintő projektek előkészítését és végrehajtását.

A biztos részt vesz a térség fejlesztésére vonatkozó koncepció kidolgozásában és végrehajtásában, továbbá koordinálja a térséghez közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó fejlesztési források terhére támogatott projektek megvalósítását. A biztos az érintett szervezetektől adatokat, információkat kérhet, továbbá a kapcsolódó dokumentumokba - a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően - betekinthet. A biztos tevékenységét a miniszterelnök irányítja.

Ezúton is gratulálunk Bicske korábbi polgármesterének, a térség jelenlegi országgyűlési képviselőjének és bizakodva várjuk a fejleményeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr558216220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása