facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Ezek szükségesek a 30 literes hulladék gyűjtőedény igényléséhez!

2016. február 09. - ventil66

kuka.jpgTudnivalók a 30 literes hulladék gyűjtőedény használatának jogosultságához szükséges ügyintézésről. A 30 literes gyűjtőedény használata a lakóingatlant egyedül és életvitelszerűen használó természetes személy ingatlanhasználót illeti meg. Az életvitelszerű lakhatás fogalmát a vonatkozó jogszabály a polgár bejelentett lakóhelyeként határozza meg.

Kérelemre a jegyző igazolja - a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásában szereplő adatok alapján - azt a tényt, hogy az ügyfél egyedüliként bejelentett lakos az adott lakóhelyen.

A jegyző az ügyfélre vonatkozó adatoknak a nyilvántartásból történő kinyomtatásával teljesíti az adatszolgáltatást. Az adatigénylést kizárólag saját adatokra vonatkoztatva lehet kérelmezni. A kérelmet személyesen vagy postai úton lehet benyújtani.

Szükséges okiratok: Személyes megjelenés esetén: adatigénylő személyazonosítására szolgáló okmány: – személyazonosító igazolvány, vagy útlevél, vagy vezetői engedély – lakcímet igazoló hatósági igazolvány Ügyintézés határideje: Az adatigényléstől számított 8 nap. Illetékmentes, díjmentes

Az adatszolgáltatáshoz igényléséhez szükséges nyomtatványt letöltheted ITT(képünk illusztráció!)

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr398372484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása