facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Ritka pillanatok egy sportegyesület életében: egyszerre két reklámszerződést is aláírtak szerdán Bicskén!

2016. február 10. - ventil66

p1950592.JPGElkelt! Nincs már kiadó hely a Bicskei TC labdarúgó csapatának vadonatúj mezén, miután szerdán délelőtt egyszerre két reklámszerződést is aláírt Tessely Zoltán elnök. A Zöld Bicske Kft nevében Teszár Tamás kanyarintotta aláírását arra a megállapodásra, miszerint 5 millió forintos összeg fejében a mezek első oldalán, színesben hirdeti a vállalat jó hírét ezután a bicskeiek megerősített gárdája. A hátoldalra a szintén bicskei székhelyű ATROX-MÉRNÖK Kft 1 millió forintos összegre szerződött, a cég nevében László Péter ügyvezető vett részt az ünnepélyes ceremónián. 

vegleges_mezreklam_2016tavasz_kicsi.jpgMindkét cégvezető elmondta, hogy kiváló lehetőséget látnak a megújult, szervezetileg és szakmailag is megerősödött Bicskei Torna Club reklámfelületeinek kihasználásában. A 104 éves egyesület mindig is meghatározó intézménye volt a járási székhelynek és a sporton, az egészséges életre nevelésen keresztül üzeneteik is könnyebben eljutnak célcsoportjaikhoz.

Tessely Zoltán elmondta azt is, hogy hamarosan további szakosztályokkal fog bővülni a klub és nemsokára megkezdik azt a látványos telephely fejlesztést a Kerecsendi utcai sporttelepen, amely magába foglalja a műfüves labdarúgó nagypálya teljes kiépítését, a centerpálya felújítását, a klubház épületének renoválását és bővítését valamint a használaton kívüli teniszpályák helyén megvalósuló szabványos kézilabda pálya illetve szabadtéri fitnesz centrum megvalósítását. A már elnyert 200 milliós TAO-támogatáshoz áprilisban további pályázatokat fognak benyújtani a beruházások teljes befejezéséhez.

Pálffy Károly polgármester beszédében elmondta, hogy az éppen e napon elfogadott 2016. évi költségvetési rendeletben továbbra is kiemelten (5 millió forinttal) támogatják a BTC-t, illetve jelezte, hogy döntöttek arról is, hogy a jövőben átvállalják az egyesület közüzemi költségeit, és az önkormányzati tulajdonú Bicskei Gazdasági Szervezet pedig jelentős szerepet vállal majd a karbantartási feladatok elvégzésében. Bízik benne, hogy a fejlesztéseknek és a jövőbeni terveknek köszönhetően minél többen veszik majd igénybe a BTC nyújtotta lehetőségeket, de mindemellett tovább szeretnénk fejleszteni a Bicske Szíve Parkot is, hogy helyben, rendezett körülmények között sportolhassanak a bicskeiek.

A város mindig is szívügyének tekintette a helyi sportélet fejlesztését. A mostani hozzáállásukat mi sem bizonyítja jobban, mint a BTC jelenlegi elnöksége, amelyben a polgármester, az alpolgármester és egy képviselő egyaránt helyet kapott. A már említett TAO-támogatásos beruházáshoz szükséges önerőt közel százmilliós forintos összegben az önkormányzat biztosította. Az is a szoros együttműködés bizonyítéka, hogy a polgármester kérésére a klubcímer mellett a város címere is felkerül az új mezekre.

Zárásként a klubelnök-honatya nyomatékosította: a szerződéskötések a mai nappal nem álltak meg. A jövő héten újabb három céggel kötnek szponzori megállapodást összesen 12 és fél millió forint értékben. A partnerek kilétét sem fedi most már homály: a SPAR Magyarország, a Duna Aszfalt valamint a Mészáros és Mészáros Kft is a Bicskei Torna Club partnereinek sorába lép hamarosan. Nagy György további helyszíni fotóihoz és a mezek nagyobb méretű látványterveihez kattints! 

p1950500.JPG

p1950510.JPGA képen balról jobbra: Sulyokné Guba Judit önkormányzati képviselő, Pálffy Károly polgármester, László Péter ügyvezető (ATROX-MÉRNÖK Kft), Tessely Zoltán BTC-elnök, országgyűlési képviselő, Teszár Tamás igazgató (Zöld Bicske Kft), Bálint Istvánné alpolgármester és Széplaki Árpád BTC-elnökhelyettes.

p1950531.JPG

p1950546.JPG

p1950557.JPG

p1950563.JPG

p1950577.JPG

p1950580.JPG

p1950588.JPGvegleges_mezreklam_2016tavasz.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr528380224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása