facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Kerecsendi Kiss Márton utca 2.: a Tettek Mezeje!

2016. április 16. - ventil66

dscf7803.JPGCsodaszép időben, némi társadalmi munkával, sporttelep szépítéssel és persze egy kis focival valamint az ilyenkor elmaradhatatlan bográcsos főzéssel fűszerezett közösségi napot tartott szombaton a Bicskei Torna Club. A vártnál ugyan kevesebben, de annál lelkesebben érkeztek a szakosztályok sportolói, vezetők, szurkolók és támogatók. A lelkes közösség összekovácsolódását és kikapcsolódását szolgálta az összejövetel, de nézzük képekben, hogy mi is történt. 

dscf7762.JPGA Sport Büfé elé elhelyezett sörpadoknál találkoztunk nem csak a városvezetőkkel és országgyűlési képviselőnkkel, hanem sok vidám gyerkőccel is.

dscf7763.JPGBejárással kezdődött a nap, elsőként a korábban kivágott jegenyesor helyére tegnap ültetett előnevelt facsemetéket (10-10 darab Ezüsthárs, Törökmogyoró és Korai juhar, összesen 30 darab fa került a földbe) tekintettük meg. Folytatáshoz, a további eseményekhez és fotókhoz kattints!

dscf7766.JPGA 4 darab Ezüst hárs facsemetét a BTC-nek adományozó Összefogás Bicskéért Egyesület vezetőit Tessely Zoltán elnök (egyben országggyűlési képviselő) kalauzolta.

dscf7768.JPGImpozáns látványt nyújt a sporttelep Jegenyefa utcával határos oldala.

dscf7769.JPGKözben egy pillantást a füves nagypályára is vetettünk, amely legszebb zöld színében pompázott a kora nyári verőfényben. Az egyesület sok munkával, két mázsa műtrágya felhasználásával, hengerezéssel, folyamatos öntözéssel és nyírással varázsolt játékra alkalmas gyepet a tavaszi idényre.

dscf7775.JPGAz épülő és idén befejezésre kerülő műfüves labdarúgó pálya "játékterén".

dscf7776.JPGAz Akácfa utcai új fasor. A Bicskei Gazdasági Szervezet munkatársai és közmunkásai emberfeletti munkát végeztek pénteken azért, hogy a csinosítás, igazítás teendőit már szombaton megkezdhessük.

dscf7778.JPGPótlásra kerültek a már meglévő fasorok hiányzó fái is.

dscf7780.JPGMinden egyes előnevelt facsemete megfelelő méretű beiszapolt gödörbe került, előtte természetesen megfelelő mennyiségű szarvasmarha trágya "alapozásával".

dscf7786.JPGNémi kézimunka, reggeli torna helyett.

dscf7788.JPGNa ki tudja, hogy kerültek be ezek a kézilabda kapuk ezen a helyen a salakos pályára? Segítünk, hosszas tanakodás után, erős sportolóink bevonásával végül átemeltük a kerítés felett! Szép sportteljesítmény volt! Hamarosan tömegsport focira alkalmassá válik a terep!

dscf7792.JPGA bejárás végén gyülekező a rövid megnyitóra!

dscf7793.JPGRövid beszámoló a gobion-köves keretbe épített, az egyesületi címert ábrázoló virágágyás előtt.

dscf7806.JPGA karózás nagy odafigyelést igénylő művelete két BTC-generáció, azaz idősebb és ifjabb Nagy György részvételével.

dscf7835.JPGMindeközben rotyogott a finom babgulyás...

dscf7837.JPG...szakácsunk szakértelmével és folyamatos kavargatásával.

dscf7839.JPGNapjaink és a 2030-as évek kézilabdás lányai.

dscf7844.JPGA jövő BTC-bérletese keresi helyét...

dscf7845.JPG...és elégedetten vette tudomásul, hogy megtalálta.

dscf7849.JPGA felnőtt focicsapat játékosai is képviseltették magukat, Móri Tamás csapatkapitány mindhárom lányával, mellettük Moravecz Tamás.

dscf7851.JPGRögtönzött légtornász bemutató.

dscf7862.JPGKözben lezajlott a BTC-Mezőfalva U19 ifjúsági mérkőzés is (2-3), amelyen fiaink lelkes játékkal rukkoltak elő.

dscf7885.JPGÉs a Harmadik Félidő a műfüves ketrecben, ebéd előtt az ifik ráhúztak még egy játékrészt az örökifjú Nagy György csapata ellen.

dscf7899.JPGMindenki jóízűen fogyasztotta el a remekre sikeredett babgulyást. A repetázók nagy száma a szakácsot dicséri.

dscf7907.JPGJutott idő némi beszélgetésre nemcsak a sporttársak, hanem a hétköznap elfoglalt családtagok között is.

dscf7917.JPGÉs az utolsó simítások a címer-virágágyásnál, amely a BTC-sek szent helyévé válhat és sok-sok szelfi méltó háttere is lehet a kék és sárga virágok nyílása után. 

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr488633130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása