facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

Sikerrel szerepelt Lengyelországban a bicskei Mad Max Dojo kempo csapata!

2016. november 02. - ventil66

dscf3368_1.JPG"A lengyelországi Mikolów-ban, 2016. október 29-30 között került megrendezésre a Kong Sao Világszervezet 2016-os évi Európa Bajnoksága. A Hun Kempo Kai Szervezet 2 klubja, a bicskei székhelyű, Csabdin működő Mad Max Kempo Dojo Sportegyesület és a Dunaharaszti Kempo Klub összesen 6 versenyzővel (Baljer Kitti, Baljer Roxána, Tóth Levente, Tóth Károly Imre a Mad Max Dojo, Petrocki Tamás, Felföldi Szabolcs a Dunaharaszti Kempo Klub) képviselte hazánkat ezen a jeles eseményen.

Technikai számokban a gyermek és junior korosztályban igen erős és jól felkészült mezőny állt föl, 12-16 indulóval kategóriánként. A Kong Sao rendszerének és az indulók számának, felkészültségnek köszönhetően a bírók nehéz helyzetben voltak bizonyos technikai számok esetében, így pl.: Baljer Roxánának legalább 6 alkalommal kellett a formagyakorlatát bemutatnia.

Technikai számokban a következő eredményeink születtek: A beszámoló folytatásához kattints!

- Baljer Roxána o Formagyakorlat 3. helyezés, o Fegyveres Formagyakorlat 3. helyezés,

- Tóth Károly Imre o Formagyakorlat 1. helyezés, o Fegyveres Formagyakorlat 3. helyezés,

- Baljer Kitti és Tóth Levente sajnos most nem tudott technikai számokban a dobogóra kerülni, de mind a ketten saját határaikon túllépve teljesítettek.

A gyermek és junior korosztályban az első napon lezajlottak a küzdelmi számok is. A küzdelmi számokban erősen éreztük, hogy lejt a pálya hazafelé, ettől függetlenül versenyzőink megmutatták milyen a magyar virtus.

- Baljer Kitti o Semi Contact Küzdelemben 5. helyezést, o Mix kumite-ben 4. helyezést ért el.

- Baljer Roxána o Semi Contact Küzdelemben 3. helyezést, o Mix kumite-ben 2. helyezést ért el.

- Tóth Levente o Semi Contact Küzdelemben 4. helyezést, o Mix kumite-ben 3. helyezést ért el.

- Tóth Károly Imre o Semi Contact Küzdelemben 1. helyezést, o Mix kumite-ben 1. helyezést ért el.

- Petroczki Tamás o Mix kumite-ben 3. helyezést ért el.

A második napon kerültek a kimaradt junior és a felnőtt küzdelmi kategóriák lebonyolításra.

Felföldi Szabolcs mester -93 kg-os súlycsoportban MMA szabályrendszerben lépett a ketrecbe. A 2*2 percesre tervezett küzdelem az első menetben, pontosabban a 1 per 19 mp után ért véget. Szabolcs kemény ütésváltást követően a ketrec oldalához vágta lengyel ellenfelét, majd 1-2 ütést követően befogta egy guillotine-ba és pár másodperc múlva feladásra kényszerítette.

Klubunk elérhetőségei: www.madmaxdojo.hu

https://www.facebook.com/MadMaxKempo

Üdvözlettel: Tóth Károly elnök, Mad Max Kempo Dojo Sportegyesület" További helyszíni fotóinkat lejjebb görgetve láthatod! 

14958201_10211309900883829_216788240_o.jpg

dscf3455_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr5211924505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.