facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

Adventi adománygyűjtés idén is - december 6-ig várják a cipősdobozokat és pénzbeli adományokat!

2016. november 10. - ventil66

advent_adomanyok.jpg"Karácsony közeledtével az Adventi időszakban Bicske Város Önkormányzatának képviselői az idei évben is adománygyűjtő akciót indítanak útjára a városunkban élő nehéz sorsú családok és gyermekek megsegítésére. Szeretettel kérjük Önöket, városunk lakóközösségét, civil szervezeteket, gazdasági vállalkozásokat, hogy akinek lehetősége van, támogassa kezdeményezésünket, csatlakozzon a karitatív városi akciónkhoz, hogy minden bicskei családnak meghitt Karácsonya lehessen!

A családok részére tartós élelmiszert, a gyermekeknek játékokat, könyveket, ruhaneműt és kedvességeket gyűjtünk! A pénzbeli adományokat Bicske Város Önkormányzatának "Adventi Adományok" 11736020-15727048-10501289 számú számlájára várjuk! Az adományokat cipős, vagy hasonló méretű dobozba csomagolják! A dobozok tetején kérjük, tüntessék fel a tartalmát (pl.: játék, ruha, tartós élelmiszer), valamint azt, hogy kiknek szánják (pl.: gyermekek 5-7 éves kor, család). Segítsünk együtt, hogy Karácsony ünnepén minden bicskei boldog lehessen!

A felajánlásokat 2016. december 6-ig az alábbi helyszíneken felállított gyűjtőpontokon várjuk: Bicskei Polgármesteri Hivatalban, Egységes Művelődési Központ és Könyvtárban Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskolában, Bicske Városi Óvodában, Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központban Az adományokat 2016. december 12-16. között juttatjuk el a rászorulóknak.

Köszönettel: Bicske Város Önkormányzata"

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr2211947573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.