facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Közlemény a bicskei utcák síkosságáról!

2017. január 18. - ventil66

img_20170118_140808.jpg"Tájékoztatjuk a kedves lakosságot az elmúlt időszakban egyes állampolgárok által napvilágot látott, a sikosság mentesítést ért kritikák kapcsán, hogy a Bicskei Gazdasági Szervezet megtett, és folyamatosan megtesz mindent annak érdekében, hogy a közlekedés biztonságos legyen a városban.

Erőn felül próbálják megoldani a jeges eső által okozott problémákat, de az időjárás viszontagságai miatt a sózás sem mindig ér el megfelelő hatást. Mint ahogy minden településen, úgy Bicskén is a fő közlekedési utak sikosságmentesítése történik meg első körben, így a fő utak és a gerinc utak állapota kifogástalan, egyes mellékutak, összekötő utak jegesedésének problémájának megoldásán pedig folyamatosan dolgoznak a BGSZ munkatársai.

Nagyon kérünk ezért mindenkit, hogy ne általánosítsanak, és ne illessenek alaptalan vádakkal senkit! Tisztelettel megkérjük továbbá az ingatlantulajdonosokat is, hogy saját, és mások testi épségének megóvása végett tisztítsák le ingatlanaik előtt a járdát, ugyanis ez a tulajdonosok feladata.

Bicske Város Önkormányzata"

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr212135779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metal · http://electric.blog.hu 2017.01.20. 16:39:15

Egy olyan világban, ahol minimálisan is vállalni kell a tetteinkért a felelősséget, ezért a közleményért minimum egy embernek azonnal távoznia kellene a hivataltól!

Mental Militia 2017.01.29. 13:48:08

A fentiekhez inkább hozzá sem szólnék, de egy kapcsolódó: nemsokára tavasz, lassan kezdődnek utána a fűnyírások. Azt, h kik-mikor-hol-mennyit nyírnak, ki dönti el? Az ugyanis erősen diszkrimináció, h míg egyes utcákban rendszeresen (talán "túl rendszeresen" is) nyírják a gazt az ingatlanok előtt, más utcákban még sosem jártak. Ha csinálják, tegyék azt minden közterületi felületen. Ha nem, akkor pedig sehol sem, legyen az is az adott ingatlan tulajdonosának feladata.
süti beállítások módosítása