facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Kérdezőbiztos járja a várost - benne megbízhatsz!

2017. május 26. - ventil66

ksh_logo.jpgA Központi Statisztikai Hivatal az egyéni gazdaságok júniusi összeírására Bicske egy részén kötelező adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatgyűjtést végez. Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából Komárominé Bodnár Erika (igazolvánnyal ellátott) kérdezőbiztos végzi május 24-e és június 15-e között. Folytatáshoz kattints! 

A felvételek Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és neve: 2218 Egyéni gazdaságok júniusi összeírása, 2017 A válaszadásra kijelölteket véletlenszerűen választották ki, matematikai statisztikai mintavételi módszerrel. A válaszadás a kijelölt háztartások számára kötelező. Az adatfelvétel kizárólag statisztikai célból történik, és az adatok csak összesített formában kerülnek nyilvánosságra. Az egyedi adatokat bizalmasan kezelik, azok mások számára nem hozzáférhetőek.

Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően jár el a hivatal. A felvétel módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást.

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr8412541373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása