facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Jelentkezz tűzoltónak!

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet beosztott tűzoltó munkakörre.

2017. augusztus 20. - ventil66

tuzoltokfecskendovel.jpgMinden érdeklődő jelentkezését várjuk, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt. A felvételi eljárás első lépése a fizikai felmérő sikeres teljesítése. A felmérőn való részvétel feltétele egészséges orvosi igazolás, amelyet a háziorvosnak kell kitöltenie és a felmérőre el kell hozni. Az orvosi igazolást IDE KATTINTVA lehet letölteni.

Fizikai felmérő időpontjai:

Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon (Székesfehérvár, Szent Flórián krt. 2) 2017. szeptember 1. (péntek) 09.00 óra

Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon (Dunaújváros, Tűzoltó u. 1.) 2017. szeptember 1. (péntek) 09.00 óra

Sárbogárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon (Sárbogárd, Túry Miklós utca 12.) 2017. szeptember 4-8. között (hétfő-péntek) 09.00 óra Folytatáshoz kattints! 

Beosztott tűzoltói képzésbe való bekerülés feltétele az előzetes fizikai, egészségügyi és pszichikai vizsgálaton történő alkalmasság. Az alkalmassági vizsgálat menetét, tartalmát az 57/2009. (X.30) IRM-ÖTM-PTNM együttes rendelet szabályozza. A fenti alkalmassági vizsgálaton túl ún. kifogástalan életvitel ellenőrzésen is át kell esnie a jelentkezőknek.

A hivatásos állományba vétel feltétele: 18. életév betöltése büntetlen és kifogástalan életvitel cselekvőképesség magyar állampolgárság legalább középfokú állami iskolai végzettség (érettségi) alkalmassági vizsgálatokon való megfelelés Előny: „C” kategóriás jogosítvány

Amennyiben érdeklődik a tűzoltó szakmai iránt, kérem a fizikai felmérőn való részvételét jelezze és küldjön egy önéletrajzot a fejer.human@katved.gov.hu email címre. A fentiekben meghatározott adatokat és tényeket a jelentkezőnek igazolnia kell. A felvételi tájékoztatóra a jelentkező hozza magával az önéletrajzát, személyes okmányait valamint – mivel beiskolázás feltétele minimálisan az érettségi vizsga megléte –, ezért az érettségi bizonyítvány másolatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr9112764076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása