facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Kilőhetőek a vadak Bicske belterületén!

2017. szeptember 09. - ventil66

vaddiszno3.jpgHirdetmény belterületi vadelejtési engedély kiadásáról A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bicskei Rendőrkapitánysága engedélyezte a Bicske város belterületén kóborló rókák, vaddisznók és sakálok kilövését. A vadelejtés időszaka: 2017. szeptember 1. naptól – 2017. november 30. napjáig.

Az elejtés helye Bicske belterületén: Akácfa utca, Barki utca, Bogya Károly utca, Csabdi utca, Csákvári utca, Dankó Pista utca, Erdőalja utca, Gesztenyafa utca, Hunyadi utca, Kanizsai utca, Kinizsi utca 2-64., Kerecsendi utca, Ravasz László utca, Szent László utca, Tatai út, Törökverő utca, Űrhajós utca, Váradi Dániel utca. Az elejtést irányító személy: Boros Miklós hivatásos vadász. Folytatáshoz kattints! 

Vad megjelenésével, az észlelt vadkárral kapcsolatban bejelentéseket az alábbi elérhetőségeken tehetnek: telefon: 22/565-464, e-mail: hatosag@bicske.hu A bejelentés rögzítéséhez szükséges adatok: a bejelentő neve, lakcíme, telefonszáma és egyéb elérhetősége a vad észlelésének pontos helye, ideje A bejelentések fogadását követően az elejtést irányító személy helyszíni szemlét tart.

Az engedély értelmében, amennyiben vadállatok jelennek meg, sor kerülhet a közbiztonság, a közterületek megőrzése, a lakott területi vadkár megelőzése érdekében belterületi vadelejtésre, vadkilövésre. A vadkilövés szükségességéről, a tapasztaltak alapján az elejtést irányító személy dönt.

Fritz Gábor jegyző

Bicske, 2017. szeptember 6.

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr2612813116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása