facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Megállíthatatlanul robog a bajnoki cím felé a Bicskei TC férfi asztalitenisz csapata!

Minden szerdán délután várják a ping-pongozni vágyó fiatalokat!

2017. november 13. - ventil66

img_20171004_153939.jpgA 2016-17-es Fejér megyei asztalitenisz bajnokság I. osztályából az akkor még Bicskei Szabadidősport Egyesület néven indult csapat sajnos kiesett. Ennek oka az volt, hogy a szükséges 4 fő játékos helyett a szezon nagy részét a csapat 3 fővel tudta csak lejátszani, egyik meghatározó játékosunk családi okok miatt nem tudott részt venni a küzdelmekben. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy a fordulónkénti 18 mérkőzésből a csapat eleve 5 mérkőzés hátránnyal indult. Folytatáshoz kattints! 

Így a maradék 13 mérkőzésből csak 3 elvesztése lett volna lehetséges ahhoz, hogy győzelemmel záruljon egy-egy forduló. Ez nem sikerült, bár a csapat megmaradt magja / Farkas János, Székely András, és Széll Zoltán /még így is sokszor nehéz falatnak bizonyult a csapat az ellenfél számára, a mérkőzések nagy része egy-két mérkőzéses vereséggel ért véget. Optimális létszám mellett a csapat számára a megyei I. osztály 4-6. helye lett volna reálisan elérhető. A 2017-18-as bajnoki idényt a csapat már a Bicskei Torna Club szakosztályaként kezdte meg a megyei II. osztályban. Az előző bajnoki idényből hiányzó játékosunk- Pfeifer János is visszatért-, ezenkívül még egy korábbi játékosunk Bónus Tibor is ismét bevethetővé vált , így várhatóan minden mérkőzésre a megfelelő létszámmal ki tud állni a csapat.

Ebben az osztályban a játékerőt figyelembe véve, minden esély meg van arra, hogy az I. osztályba az idény végén feljutó két csapat közül az egyik a BTC csapata legyen. A szezon kezdete előtt A Bicskei Torna Club támogatásával a csapat minden tagjának új felszerelést sikerült biztosítani, mely sport ruházatból, - és amely még fontosabb- új asztalitenisz ütőborításokból és ütőfákból állt. Köszönet ezért az Egyesület vezetésének. Így minden játékosunknak sikerült lecserélni a több éves elhasználódott ütőjét, mely gyakorlatilag a sava-borsa a játéknak. A várható feljutást követően a cél a megyei I. osztályban való stabil bennmaradás, és a már említett helyezések valamelyikének elérése, továbbá az utánpótlásnevelés.

Ezen a területen Rátkai István régi rutinos játékosunk vállalta, hogy a Szent László Iskola tornatermében hetente egyszer (szerda 14-16 óra között) foglalkozásokat tart az iskolás korú és a sportágat szerető fiatalok részére. A jelenlegi szezon megkezdése előtt sikerült a Batthyány-kastély mellett lévő, bajnoki meccseinknek helyet adó Buzánszky Jenő Sportcsarnok világítását is megjavítani, mely a csapat egyes tagjainak, és különösképpen Eigner Lászlónak köszönhető. Az új szezonban az eddig lejátszott öt mérkőzésből mind az ötöt megnyertük, egyedüli csapatként állunk jelenleg pontveszteség nélkül a csoport élén a tavalyi három fővel és a két visszatért játékossal. (a beszámolót írta: Széll Zoltán szakosztály-vezető) Az aktuális bajnoki tabellát lejjebb görgetve találod! tabella_5_ford.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr1113263695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása