facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Megindult a felmérés a bicskeiek közlekedési szokásairól, január 15-ig kérdezhetnek Téged is!!

2017. december 08. - ventil66

kerdezobiztos.pngBicske város közlekedésében jelentős fejlesztések várhatóak, ezért Bicske Város Önkormányzata Fenntartható Mobilitási Tervet készít a város közlekedési folyamatainak feltárására, a várható kihívásokra való felkészülés jegyében. A fenntartható városi mobilitási terv (SUMP) feladata, hogy a meglévő közlekedési infrastruktúrák és szolgáltatások kezelése hatékonyabbá váljon, valamint, hogy költséghatékony mobilitási intézkedéseket határozzon meg. (A terv előrehaladásáról és részeredményeiről folyamatosan tájékozódhatnak a www.bicske.hu honlapon vagy a Bicske Város Önkormányzat Hivatalos Facebook oldalán.) Folytatáshoz kattints!

Bicske jelentős város, számottevő vonzással, munkahelyekkel és oktatási célpontokkal, valamint vasútállomásai jelentős bicskei és környékbeli forgalmat bonyolítanak le, különösen Budapest irányába. A város közlekedésének sokoldalúsága miatt kérdezőbiztosok bevonásával szeretnénk megismerni a bicskeiek és a környékbeliek utazási szokásait és a közlekedéssel szemben támasztott igényeit.

Ezért kérjük, segítsék munkánkat, és válaszoljanak az Önöket kizárólag nyilvános helyeken (vasútállomás, autóbusz állomás, egészségügyi központ, posta, járási hivatal, Kossuth tér, Hősök tere, Lidl, Tesco.) megszólító, vagy telefonon felkereső kérdezőbiztosaink kérdéseire. Az információszerzés kizárólag az utazási szokásokra vonatkoznak majd, személyes adatokra nem irányulnak a kérdések.

A válaszadás önkéntes és anonim. Az azonosítóval és megbízólevéllel (melyeket ellenőrzés céljából nyugodtan elkérhetnek a Kedves Lakók) rendelkező kérdezőbiztosaink 2017. december 7-étől 2018. január 15-éig járják a várost a felmérés elkészítése céljából. Támogató együttműködésüket előre is köszönjük szépen!

Bicske Város Önkormányzata

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr2713455045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása