facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

A Mad Max Kempo Dojo a 2017-es év Klubja a Hun Kempo Kai Szövetségnél!

198 érem az elmúlt esztendő Mad Max-mérlege!

2018. január 11. - ventil66

dijazottak.jpg"Folyamatos sikereket érnek el a Hun Kempo Kai Szövetség 2017-es évben az év Klubja díjjal jutalmazott, utánpótlásneveléssel foglalkodó klubjában a Mad Max Kempo Dojo Sportegyesületben. Klubszintű évzáró rendezvényt tartottunk 2017.12.21-én, Csabdin, ahol kimondottan a Mad Max Kempo Dojo idei eredményeit és a klub szinten elért sikereinket, éves munkánkat értékeltük ki, majd a 2018-as évre tervezett események, rendvények, versenyek kerültek szóba. Folytatáshoz kattints! 

Ezt követően versenyzőink összesített, majd egyéni eredményei kerültek méltatásra, és a minden egyes kis kempoka, aki a 2017-es évben részt vett edzéseinken, és megtisztelt minket a jelenlétével kapott egy oklevelet, vagy emléklapot és egy kis apróságot. Klubunk versenyzői a 2017 es évben 15 versenyen vettek részt, melyből 12 hazai helyszíneken, 3 pedig külföldön (Portugália, Lengyelország, Csehország) került megrendezésre. A 15 verseny között Nyílt Nemzetközi Verseny, Magyar Bajnokság, Európa Bajnokság, Világkupa, Világbajnokság minden előfordult, mi szem-szájnak ingere.

Összességében a 15 versenyen 198 alkalommal álltak fel a dobogóra, 83 I. helyezést, 79 II. helyezést, 36 III. helyezést elérve. Külön kiemelném, az év utolsó versenyén, az UWSKF Nyílt Európabajnokságon elért eredményt. Itt 7 versenyzővel vettünk részt, 5 aranyérmet, 8 ezüstérmet, 6 bronzérmet, és 4 negyedik helyezést értünk el. Ezeket az eredményeket komolyabb támogatás nélkül értük el, ami a mai világban komoly anyagi terheket ró a családokra. A Hun Kempo Kai Szövetség 2017.12.22-én tartotta évzáró és évértékelő rendezvényét Szigethalmon. Az évzárón a szokásos módon kiértékelésre került az elmúlt év szervezeti munkája, versenyek, edzőtábor, és egyéb rendezvényeken való megjelenésünk, szereplésünk.

Természetesen szó esett a 2018-as tervekről, versenynaptárról, és a hosszutávú elképzelésekről, célokról. A hivatalos procedúra záró akkordjaként kiosztásra kerültek a klub és szövetségi szintű díjak is. Klubszintű díjazásban részesültek:

- Baljer Roxána a klub legeredményesebb lány versenyzője, - Magyari Renáta a 2017-ben legtöbbet fejlődött versenyző, - Tóth Levente a klub legeredményesebb fiú versenyzője. Szövetségi elismerésben részesültek: - Baljer Roxána a Szövetség legeredményesebb lány versenyzője o (2015 és 2016 után immár harmadik alkalommal), - Mad Max Kempo Dojo a 2017-es év klubja o (2012 után második alkalommal), - Tóth Károly a 2017-es év edzője o (2015 után második alkalommal).

Harcosaink most is gőzerővel készülnek a további megmérettetésekre, melyek közül az első két legjelentősebb, a 2018 március elején lévő Emlékverseny Nyílt Kempo Világkupa, mely Százhalombattán kerül megrendezésre, és a WAC (World All Styles) Championships, ami Portugáliában Caldas De Rainha-ban kerül megrendezésre. A klubunkat érintő eseményekről, edzésekről, versenyekről, és természetesen az elér eredményekről részleteseb információkat, képeket, videókat klubunk honlapján www.madmaxdojo.hu vagy facebook oldalunkon https://www.facebook.com/MadMaxKempo/ találhatnak az érdeklődők. Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket, esetleges támogatókat.

Tóth Károly, Edző, az egyesület elnöke" reni_roxi_levi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr3113565663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása