facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Bődületes sületlenségek és ferdítések a bukott bicskei (?) polgármester-jelölt kampány-bejegyzésében!

2018. április 06. - ventil66

aruhaz.jpgKampányfinisben járunk és a 2014-es önkormányzati választásokon polgármester-jelöltként kemény 897 szavazatot (gondoljunk csak bele: egy 12 ezres városban!) kapott és megbukott, Száron élő (egy időben naponta lehetett olvasni a balliberális helyi médiában arról, ha egy városvezető nem Bicskén hajtotta álomra a fejét, dolgozhatott bármennyit is a városért) Szilágyi László igyekezett nagyot dobni.

Gyér olvasottságú blogocskáján (legutóbbi márciusi bejegyzését jelen sorok írásakor 66 fő olvasta) a Bicske központjában található, korábban ÁFÉSZ Áruház néven elhíresült épület megmentéséért szállt harcba. Mintha ez lenne a város legnagyobb megoldandó projektje... Igaz, kampányfinisben semmi nem számít, az azóta újra országgyűlési képviselölt-jelöltté avanzsált szári (!!) politikus egyenesen a miniszterelnöknek tulajdonítja az értékes, gyönyörű, városképet javító és kiváló állapotban lévő szocreál épület halálos ítéletét. Orbán Viktor bizonyára a bicskei ÁFÉSZ Áruház gondolatával kel és fekszik...

A blogbejegyzés elérhetőségét nem véletlenül nem linkeltük be, mindenki dolgozzon meg az olvasottságért, alanyi jogon és ne csak az országos híroldalakra bekönyörgött, beküldött írásaival. Magunktól nem is kezdtünk volna el foglalkozni a témával, ha nem kereste volna meg szerkesztőségünket számos bicskei polgár, köztük - nem tévedés - jó pár baloldali érzelmű ember is. A posztban 248 fős, bevallottan nem reprezentatív olvasói felmérés eredményét összegezték. Feltételezzük, hogy mozgósítva lett a rokonság, a baráti kör és a pártbeli "szavazóbázis". Ennyire futotta a 12 ezres városban.

Az ítélet: nem szabad lebontani és fel kell újítani! További okfejtés helyett idézünk olvasóink kérdés- illetve véleményözönéből: Folytatáshoz kattints! 

- "Köztünk él egyáltalán ez az ember?"

- "Látta már valaha is belülről az épületet? Kispénzű család lévén mi gyakorta vásároltunk itt. Tisztában van a menthetetlenül leromlott állagával?"

- "Tényleg ez a legszebb megmentenivaló épület Bicske központjában?"

- "Megérne egy misét, hogy vajon hogyan és kikhez került a privatizáció során az állami tulajdonú épület?"

- "Vajon az épület tulajdonosai miért nem költöttek egy árva forintot sem az épületre a hosszú évek során? Miért csak annak hasznait, bérleti díjait szedték?"

- "Végre van egy önkormányzat, amelyik rendbe teszi Bicske belvárosát, aminek számos látható eredménye is van. Ugye nem akarják ezt a torzszülött, ide nem illő épületet megtartani?"

- "Volt elég ideje a korábbi baloldali vezetésű önkormányzatoknak is a terület rendezésére, nem tették."

- "Kíváncsi lennék, mennyit kértek a szegény albetétesek a tulajdonukért? Mennyire rugaszkodtak el a reális ártól a tárgyalások során?"

- "Eszükbe ne jusson megtartani, azonnal bontani kell a Nagyállomás épületével együtt!!!"

Jogos kérdéseknek tűnnek, de egyszerűbb azt mondani: Orbán Viktornak nem tetszik! Megsúgjuk: nekünk sem. A történeti hűség kedvéért: Szilágyi László 2010-2014 között volt már országgyűlési képviselő (előző pártja listájáról), de nem emlékszünk rá, hogy ÁFÉSZ Áruház-ügyben megmozdult volna. A bicskei lakosokat pedig legalább az ő személyét illetően egyszer már megkérdezték. És a város nagy része nem kért belőle... (fotó: Google Street View - archív)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr8313813254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása