facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Csak a Bicske! Focikörkép: minden, amit a bicskei őszi fociidényről tudni érdemes!

Megkezdődött a bérletárusítás, vasárnap 17.00 órakor BTC-Tordas mérkőzéssel indul az I. osztályú idény!

2018. augusztus 16. - ventil66

btc_berlet-1819.jpgVasárnap 17.00 órakor BTC-Tordas mérkőzéssel kezdődik a felnőtt megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye és ennek kapcsán összegyűjtöttük a legfontosabb szurkolói információkat. Az edzői karban Vukmir Dragannal újabb egy esztendőre hosszabbított a vezetőség az első csapat élén, csakúgy mint Földes Gáborral, aki az U19-es alakulat mellett az újonnan létrehozott Bicskei TC II. felnőtt csapatát is irányítja. Ez a csapat a megyei III. osztályú sorozatban küzd majd és számos szomszédvár-rangadó kerülhet ismét az érdeklődés középpontjába. Az U16-os csapat élére Csicsai Károly (Komáromba távozott) helyére az NB I-es játékosmúlttal rendelkező rutinos Pásztor József került Pátkáról. Vadonatúj csapatunk az U14-es, csökkentett méretű nagypályán harcol és a Bozsik Programban szereplő U13-asok mellett ezt is Marton Henrik vezeti. A többi Bozsikos korosztályban nincs változás, az U11-esekkel Kovács Zoltán, az U9-esekkel Burucz Barna, míg az U7-esekkel Peinlich Szilárd dolgozik. Az újjászerveződött BTC Öregfiúkat Sándor József Benedek trenírozza. Folytatáshoz kattints! 

Távozó játékosok a felnőtt csapatból: Dukon Gergő (Főnix), Egejuru Godslove Ukwuoma (Mezőfalva), Facskó József (Mezőfalva), Máj Gábor (Kecskéd), Marton Henrik (Vál), Milinte Árpád (edző MLSZ utánpótlás), Németh Erik (?), Szilágyi László (?), Bencze Márk (abbahagyta).

Érkezők: Veres Ádám (M-Foci Kft Makó), Valentics Márk (középpályás, Csákvári TK), Lak Imre (középpályás, Ercsi Kinizsi), Pump Szabolcs (középpályás, Hajósi FC), Zelizi Patrik (kapus, Iváncsa), Varga Zoltán (középpályás, Ausztria), Rigó Gábor (középpályás, Ausztria), Peinlich Dávid (kapus, U19-ből került fel), Rigó Máté (kapus, Felcsút).

Érkezők a BTC II-es csapatához: Márton Sándor (visszatérő, Felcsút), Máté Szabolcs (visszatérő, Felcsút), Fehér János (U19-ből felkerült), Vincze Péter (visszatérő, Alcsútdoboz), Buda Balázs, Buda Péter (visszatérő, Csabdi) , Jónás Szabolcs (visszatérő, Felcsút), Oláh András (visszatérő, Csabdi), Katona Ádám, Máté Krisztofer (visszatérő 5 év után), Jelinek Zoltán (visszatérő, Felcsút), Szoldáth Dániel (visszatérő, Újbarok), Tolnai János, Proszammer Richárd, Kis Róbert (visszatérő, Szár), Zabos Csaba (visszatérő, Csabdi), Kovács Dániel (Csákvár), Pásztor László (visszatérő, Felcsút), Sebján Péter (Alcsútdoboz), Kovács Zoltán (Vértesboglár), Molnár Norbert (visszatérő Újbarok), Zámbó László (Csákvár), Ágoston Márton (visszatérő, Csabdi), Agyagási Ákos (visszatérő, Csabdi), Nagy Károly (visszatérő, Csabdi), Nitti Tamás (Vértesboglár), Jurkiewicz László (Szlovákia), Boros Árpád (Újbarok), Takács Gábor (Csabdi), Kónya Róbert (Vértesboglár). Mint látható, maximálisan teljesült a klubvezetés azon célkitűzése, hogy minél több bicskei vagy környékbeli egykori BTC-labdarúgó térjen haza.

A célkitűzés mindkét felnőtt csapat esetében természetesen a bajnoki cím, a játékoskeretek ereje alapján erre - mértékadó szakmai vélemények szerint is - minden esély megvan. A felnőtt csapat a megszokott kék-sárga csíkos mezben szerepel majd, míg a BTC II. vadonatúj felszerelését narancssárga-kék-narancssárga színkombináció alkotja. Az optimális pályakihasználás érdekében a két felnőtt csapat ellentétes lesz a sorsolása, tehát - általában vasárnapokon - az egyik itthon, míg a másik idegenben lép pályára. Az U19-es csapat jellemző játéknapja a szombat délelőtt, az U16-osé a vasárnap délelőtt, az U14-esé a péntek délután, míg az öregfiúk szombaton délután fognak játszani. Cikkünk végén mellékeljük a komplett sorsolást, míg az öregfiúkat későbbi cikkünkben mutatjuk be.

Jegyinformáció: hosszú évek után minimális jegyáremelést eszközölt a klub, tekintettel arra, hogy van olyan II. osztályú egyesület a környéken, ahol 500,- Ft-ért lehet bejutni a találkozókra. Az új idényben a teljes áru belépők 600,- Ft-ba, a tanuló-nyugdíjas belépők és a parkolójegyek 300,- Ft-ba kerülnek az I. osztályú meccseken, míg a BTC II. csapat meccsein egységes 300,- Ft-os jegyárat alkalmazunk. 14 év alatt és az egyesület igazolt sportolóinak mindkét osztályban ingyenes a belépés. Megkezdődött a bérletek árusítása is, a teljes idényre szóló, 15 db I. osztályú és 11 db III. osztályú, azaz összesen 26 találkozón belépésre feljogosító bérletek ára 8.500,- Ft, a tanuló-nyugdíjas kategóriához 4.250,- Ft-ért lehet hozzájutni. Megvásárolni a klubházban hétköznapokon, a mérkőzéseken a jegypénztárban valamint Nagy György technikai vezetőnél a Városi Tanuszodában lehet a bérleteket. Fontos, hogy a kedvezményes jegy- és bérletvásárláshoz diák- vagy nyugdíjas igazolvány felmutatása szükséges, ellenkező esetben nem áll módjában kiadni az árusítóknak a szükséges tiketteket.

Kupaszereplés terén a felnőtt csapat a Velence elleni siker (4-1) után Ercsiben kiesett (1-2) a Magyar Kupából, így augusztus 22-én szerdán 17.00 órától Száron a Fejér Megyei Kupában folytatja. Találkozunk a hétvégi meccseken, mind a hat nagypályás csapatunk teljes őszi sorsolását lejjebb görgetve tekintheted meg. CSAK A BICSKE! img_0003_5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr1214183831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása