facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Tessely Zoltán a Pannónia Szíve és a Velencei-tó területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosként folytatja munkáját!

2018. október 18. - ventil66

27072626_2015835678429816_3867161080232512572_n.png"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr egy szép és nemes feladatot bízott rám. A tegnapi napon – a hivatalos értesítőben megjelent utasítás szerint – a Pannónia Szíve és a Velencei-tó területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztossá nevezett ki. Megbízatásom lényegében nem változott – csupán egy új nagyon szép és fontos területtel, a Velencei-tó területfejlesztésének feladatával gyarapodott. A Pannónia Szíve elnevezés ugyanis nem takar mást, mint az Etyek, valamint a Szent László- és Váli-völgy által megrajzolt régiót, melynek területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosaként dolgoztam az elmúlt években már eddig is. Folytatáshoz kattints! 

Büszke vagyok rá, hogy újragondolt, nagyobb felelősséggel felruházott miniszterelnöki biztosi szerepemben tovább folytathatom a munkát, amit a térségben elkezdtem. Új tevékenységem keretében továbbra is legfőbb feladatom, hogy segítsem a Pannónia Szíve programban érintett települések fejlesztésére vonatkozó tervek kidolgozását, megvalósítását, valamint hogy ugyanezt a munkát végezzem a Velencei-tó környékén is. Ugyanakkor a megyei fejlesztési biztossal, a megyei önkormányzat képviselőivel, és a Velencei-tó és Térsége, a Váli-völgy, Vértes Térsége Fejlesztési Tanáccsal együttműködve koordinálom a Térséget érintő fejlesztési projekteket, azok előkészítését és végrehajtását.

Leendő feladataim között különösen fontos és kiemelkedő helyet foglal el, hogy figyelemmel kísérhetem a Vörösmarty Emlékkiállítás méltó újragondolását és megvalósításának folyamatát. Óriási elismerése ez annak a munkának, amit itt együtt, a régió felemeléséért eddig tettünk. Ez a kinevezés ugyanakkor újabb lendületet, hatalmas erőt ad számomra, hogy a közösséggel összefogva, további fejlesztések és sikerek reményében végezzem új, nagyobb területre fókuszáló feladatomat. Mert nekünk Magyarország, a Pannónia Szíve és a Velencei-tó környéke az első!

Tessely Zoltán" A Magyar Közlönyben megjelent kinevezés megtekintéséhez görgess! tessely_kinevezes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr10014308927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása