facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Nemzeti ünnepünk alkalmából hárman részesültek kitüntetésben!

2018. október 25. - ventil66

okt23d.jpg„Kiemelkedő Munkáért” kitüntetést vehetett át Dancsiné Czeiner Edit, a Bicske Városi Óvoda óvodapedagógusa a Bicske város érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége és példaértékű munkássága elismeréséül. Dancsiné Czeiner Edit 1978-ban szerezte meg okleveles óvónői szakmai képesítését. 1984-ben áthelyezéssel került a Bicske Városi Óvoda Kakas tagóvodájába, ezt követően 1995-től Óbarok óvodai ellátását biztosította. 2001-től most már nyugdíjas kora ellenére is a Bicskei Városi Óvoda óvodapedagógusaként tevékenykedik. Kiemelkedő munkáját mindig következetesen, nyugodtan, a gyermekek érdekeit előtérbe helyezve végezte. Folytatáshoz kattints! 

Szintén „Kiemelkedő munkáért” kitüntetést adományozott Bicske Város Önkormányzata Virág Józsefnek, a Bicskei Önkéntes Tűzoltóság önkéntes tűzoltója részére az évtizedeken át tartó kiemelkedő munkavégzése, szakmai felkészültsége, kiváló gyakorlati munkája elismeréséül. Virág József 1983-óta tagja, 22 éve pedig főállású tűzoltója a Bicskei Önkéntes Tűzoltóságnak. Hosszú évek óta végzett rendkívüli elméleti felkészültségét és gyakorlati munkáját 2015-ben az „Év tűzoltója" kitüntetéssel ismerték el, idén májusban pedig Vida Pál emlékgyűrűvel jutalmazta a Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség.

Kiemelkedő munkavégzése, szakmai felkészültsége, szorgalma, a közösségért végzett áldozatos munkája elismeréséül „Bicskéért Elismerő Oklevél” kitüntetésben részesült Polgár Viktor, a Bicskei Önkéntes Tűzoltóság elnöke. Polgár Viktor 10 éve tagja, két éve pedig elnöke a Bicskei Önkéntes Tűzoltóságnak. A műszaki mentés és a tűzvédelem területén munkája igen kiemelkedő, helyzetmegoldó képessége rendkívül gyors és precíz. Az állománnyal szemben humánus, ugyanakkor a munka szempontjából megköveteli a pontosságot, gyors munkavégzést. Mindenre kiterjedő figyelme révén több pályázati forráshoz jutott már a tűzoltóság, és nagy hangsúlyt fektet a versenyeken való részvételre, illetve az azt megelőző felkészülésre is. Nevéhez fűződik, hogy a tavalyi év során szakkör jelleggel elkezdődött Bicskén az ifjúságnevelés is. Fontos számára, hogy mind városunk, mind a környező települések lakói nyugodtan hajthassák álomra a fejüket, mindent megtesz azért, hogy az emberek biztonságba érezzék magukat otthonaikban.

Gratulálunk a kitüntetetteknek!

Az október 23-i városi ünnepségről ITT olvashatsz! A díjazottakkal kapcsolatos további fotók megtekintéséhez görgess! 

okt23a.jpg

okt23b.jpg

okt23c.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr2214321023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása