facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

B.U.É.K. 2019 - Vincze Zita művészi gyertyájával!

2018. december 31. - ventil66

Tovább

Súlyos testi sértés kísérlete Mányon!

A bicskei nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy 35 éves mányi lakost 2018. december 20-án este. A nyomozás adatai alapján a férfi 2018. december 10-én kora reggel egy mányi ingatlan területén egy fadarabbal több alkalommal is…

Tovább

Változások az ünnepek alatt a megszokott hulladékszállítási menetrendben!

A Zöld Bicske Nonprofit Kft az ünnepek alatt az alábbi módosításokkal szállítja el a lakossági kommunális hulladékot. 2018. december 24. (hétfő) helyett december 22. (szombat), 2018. december 25. (kedd) helyett december 29. (szombat), 2019. január 1. (kedd) helyett január 5. (szombat).

Tovább

Húsvillával szúrta hátba partnerét Száron - lezárult a vizsgálat!

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. július 18-án éjszaka férfi ismerősének szári lakóhelyén előzetes szóváltást követően dulakodni kezdett a partnerével, majd a konyhában lévő 30 cm hosszúságú kétágú húsvillát a férfi hátába szúrta. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

"Küldetéstek van" - itt vannak a bicskei Adventi Jótékonysági Koncert legjobb fotói!

December 14-én rendezték a Petőfi Művelődési Központban az Adventi Jótékonysági (Dicsőítő) Koncertet. A kicsiknek is hatalmas élmény volt a színvonalas repertoár, a hangulatot pedig leginkább Adravecz Tamás fotóival tudjuk visszaadni. A további helyszíni fotókhoz kattints! 

Tovább

Ismét nagy siker volt a Mikulás Kupa gyermek úszóverseny - fotógaléria!

December elején rendezték a 2018. évi Mikulás Kupa gyermek és diák úszóversenyt a bicskei Tanuszodában. Öröm volt látni a rengeteg résztvevőt és a mosolygós arcokat a díjkiosztó ünnepségen. Adravecz Tamás fotóalbumából szemezgettünk, a további fotók megtekintéséhez kattints! 

Tovább

Új rendeletével tehetséges gyermekeket és felnőtteket támogat a bicskei önkormányzat!

Bicske Város Önkormányzata tehetséggondozási alapot hozott létre olyan személyek számára, akik a tudomány, a művészet vagy a sport, illetve egyéb tanulmányaik területén komoly teljesítményt értek el, illetve tehetségük további kibontakozásához, képességeik bizonyításához támogatást érdemelnek,…

Tovább