facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Szürreális körítéssel, remek meccsen búcsúztak a futballtól: FC Nagykanizsa-Bicskei TC 0-0

A koronavírus-járvány miatt a bajnokság félbeszakítására számítanak a csapatok!

2020. március 14. - ventil66

dscf0685_1.JPGNapról-napra változik a helyzet a koronavírus-járvány következtében, a Bicskei TC is útban Nagykanizsa felé értesült az utánpótlás bajnokságok felfüggesztéséről és a kanizsai ütközetre is úgy készültek a fiúk, hogy jó ideig nem fognak pályára lépni az NB III-as bajnokságban. A vonatkozó utasítás szerint zárt kapuk mögött, kongó lelátók előtt futottak ki a csapatok Móri Tamás játékvezető irányításával és a BTC azzal a határozott szándékkal lépett pályára, hogy revansot vesz az őszi hazai vereségért (1-3). Vukmir Dragan ezúttal a Zelizi 0 - Erdős 5, Nagy 6, Sötét 6, Lapos 5, Madarász 7 - Sárközi 5, Molnár 7, Dencinger 6 - Fröhlich 7, Pölöskei 6 összetételű kezdőt jelölte ki, csereként Varga 0 lépett pályára a 73. percben Sárközi helyett. Folytatáshoz kattints! 

A 13. percben gyors vendégkontrát követően Fröhlich került a kapu elé, de gyengén lőtt. Négy perccel később Pölöskei kevergetett a jobb oldalon, azonban beadásáról belül mindenki lekésett. A 21. percben Szegleti szöglete után Wittman lőtt kapura, a kipattanót Horváth 20 méterről lőtte fölé. A 24. percben Szegleti szabadrúgásáról Kovács maradt le. A 27. percben Madarász ellen szabálytalankodtak, Molnár a rövid sarokra lőtte a szabadrúgást, de kimaradt a helyzet. A 32. percben Béli indításával Horváth elfutott, de csúnyán fölé lőtt 17 méterről. A 39. percben Madarász, majd Pölöskei lőtt 19-ről, de szögletre pattant a játékszer. Ezt követően Lapos estében lőtt fölé. A 42. percben Kovács indításával Wittman lépett ki, de hosszan szöktette magát, így odalett a helyzet.

A 49. percben Bagó beadása után Zelizi másodjára mentett. Egy perccel később Madarász elfutása után beadását Pölöskei lekezelte, de nem tudott ráfordulni, az ismételt beadás elsuhant a kapu előtt. A 61. percben Dencinger indításával Sárközi lépett ki a védők között, a 100 %-os ziccerben a jobb kapufa mellé gurított határozott lövés vagy gólpassz helyett - meccslabda volt! A 64. percben Pölöskeit bántották szép lefordulását követően sárga lapot érően, a 18 méteres szabadrúgást Molnár lőtte, de Borsi a léc alól szögletre ütötte. A 68. percben Ekker jobboldali beadását követően Wittman lőtt fölé, ugyanebben a percben Pölöskei 23 méteres lövését fogta a kapus.

A 75. percben Madarász kapott remek labdát a bal oldalon, de beadását Pölöskei nem tudta lövésre váltani. A következő percben Fröhlich remek csel után centerezett, Pölöskei mellre vette, lőtt, de a védők szögletre mentettek. A 80. percben Varga indítását Fröhlich elcselezte. A 83. percben Szegleti beadását követően a bicskei védők elvétették, de les miatt amúgy is a sípjába fújt Móri Tamás játékvezető. A 90. percben Szegleti lövését fogta Zelizi. A kürülményekhez képest remek, élvezetes mérkőzést játszottak a csapatok, hosszabb periódusokra mindkét csapat dominálni tudott, de a Bicske veszélyesebb volt a kapura és helyzetei alapján közelebb állt a győzelemhez.

Összességében kiváló játékvezetés mellett hajtós, jó mérkőzést láthatott a két csapat szakmai stábja. Ki tudja mikor következik a folytatás, ugyanis mindenki arra számít, hogy az MLSZ hétfőtől beszünteti a magyar futballt és felfüggeszti a felnőtt bajnokságokat is. A józan ész mindenképpen ezt diktálná és ebben az esetben szóba jöhet egy május-júnusi folytatás, de az is, hogy a tabella jelenlegi állapotában hirdetnek végeredményt. Mindenesetre tájékoztatjuk haladéktalanul olvasóinkat a bicskei futballt érintő fejleményekről. (tudósított: Venczel József) További helyszíni fotóinkhoz görgess! 

dscf0658_1.JPG

dscf0659.JPG

dscf0660_1.JPG

dscf0661_1.JPG

dscf0667.JPG

dscf0668.JPG

dscf0671_1.JPG

dscf0673_1.JPG

dscf0677.JPG

dscf0680.JPG

dscf0683.JPG

dscf0684_1.JPG

dscf0686_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr3315521134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása