facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Negyedik összecsapásukon megszerezte első győzelmét a pest megyei csapat: Dabas-Gyón FC-Bicskei TC 3-0 (2-0)

2021. január 31. - ventil66

dscf2129.JPGA soron következő előkészületi meccs kedvéért Dabas Gyón "városrészébe" utazott csapatunk szombaton délelőtt. Korábban mindhárom alkalommal Bicskén találkoztak az egymással baráti viszonyban lévő klubok csapatai és két bicskei siker (2-1, 3-1) mellett egyszer döntetlent (1-1) játszottak, így fűtötte a visszavágás vágya is Aczél Zoltán dabas-gyóni vezető edző játékosait. A nyugodt környezetben, fenyveserdő és tavacskák mellett lévő dabas-gyóni műfüves játéktéren a BTC a Szűcs - Szabó, Horváth, Kákonyi, Vékony, Rétyi - Dencinger, Pekowski, Lassú - Kürti, Peinlich összeállításban kezdte a játékot. Több hiányzó volt, különböző okok miatt (betegség, sérülés, fogbántalmak, stb) Tapogatódzó játék után a 17. percben a számára szokatlan poszton kezdő Kákonyi labdavesztése után, a vendéglátók nagy helyzetbe kerültek, de Szűcs remek mozdulattal mentett. Két perccel később újabb védelmi hibát követően ismét Szűcsnek kellett helyt állnia, sikerrel tette. A 20. percben Dencinger szerzett labdát a hazai térfélen, háromszögelés után beadott, de Kürti elől az utolsó pillanatban elfejelték a labdát. Folytatáshoz kattints! 

A 23. percben Rétyi fülelte le a játékszert, Peinlichet indította, akinek bal oldali beadása után a mentésbe "belesérült" az egyik hazai védő. A 30. percben Vékony túl egyszerűen, feleslegesen sarokrúgáshoz segítette a hazaiakat, a beívelés után a kipattanó labdát Molnár János 20 méterről a jobb alsó sarokba lőtte (1-0). A 32. percben Lassú ugyan labdát csent el a védőktől, de beadása Peinlich mögé sikeredett. A 38. percben a belső védők újabb rossz váltása miatt Lucz Viktor maga is meglepődött, hogy egyedül maradt a kapussal szemben, de ha már így járt, a kiszolgáltatott helyzetbe kerülő Szűcs mellett 12 méterről a kapu bal oldalába lőtt (2-0).

A II.félidőben a cseréket követően Sötét belső védőként, Lencsés bal oldali futóként, Farkas pedig Kürti helyén, elöl folytatta. Szabó és Kákonyi, valamint Szűcs voltak a lecseréltek, Szabó Bátor később visszaállt Lassú helyére. Egy óra játékidő elteltével a becserélt Kertész kapus a megszerzett labdát elkapkodva, a térfél közepén Gaszner Rolandnak gurította, ő néhány lépés után mintegy 20 méterről a jobb alsóba bombázott (3-0). A 64. percben Dencinger labdát szerzett az ellenfél 16-osa előtt, Farkastól visszakapta, lőtt, de a gyenge kísérlet mellé gurult. A 83. percben Pekowski futott el a jobb oldalon, beadása után Lencsés jobbal, 20 méterről jócskán fölé durrantott. Nem lehet összehasonlítani a mutatott szombati produkciót a szerdaival, még úgy sem, hogy korábban a két ellenfél között osztálykülönbség volt. Sok-sok hibával és az összeszokottság hiányával küszködött csapatunk, van feladat bőven a felkészülési időszakban. Folytatás február 3-án szerdán 12.00 órától a műfüves pályán a Vasas U19-es csapata ellen. (tudósított: Venczel József, fotók: Komjáthy Péter) További helyszíni fotóinkhoz görgess! 

dscf2074_1.JPG

dscf2075.JPG

dscf2094_1.JPG

dscf2111.JPG

dscf2112.JPG

dscf2122.JPG

dscf2125_1.JPG

dscf2126.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr1416410246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása