facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Hibátlan, 6 pontos hetet zárt a bicskei csapat: Bicskei TC-Ménfőcsanak 1-0 (0-0)

Vasárnap 17.30-kor újabb fontos csata vár a csapatra Pápán!

2021. május 03. - ventil66

dscf2822.JPGÜnnepi hangulatban, végre nézők előtt zajlott Bicskén a kiélezett kiesés elleni küzdelem újabb állomása a Ménfőcsanak csapata ellen. A Bicske Tigers szurkolói csoport dobpergése és folyamatos szurkolása nagyszerű hangulatot teremtett és talán a hazai szimpatizánsok "fújták" fölé-mellé az a két ordító ménfőcsanaki ziccert, ami 0-0-ás állásnál komoly gondokat okozhatott volna Csordás Csaba alakulatának. A BTC ezúttal a Kertész 6 - Kákonyi 7, Radó 7, Vékony 7, Lencsés 7 - Mlinárcsik 8, Pekowski 7 - Farkas 7, Dencinger 8, Kürti 7 - Varga 7 összetételben kezdett. Csereként Móri 6 (63.p.), Németh 6 (63.p.), Rétyi 0 (79.p.) és Peinlich 0 (86.p.) kapott lehetőséget. Folytatáshoz kattints! 

Már a 40. másodpercben vezetéshez juthatott volna a hazai csapat, ha Farkas remek jobb oldali elfutás utáni beadását Kürti nem az oldalhálóba pörgeti. A 10. percben ismét Farkas futott el a jobb oldalon, lövésszerű beadását Pálfi üggyel-bajjal ütötte szögletre. A 19. percben Varga átadásával Farkas indulhatott kapu felé, de eggyel többet próbált cselezni, így odalett a lehetőség. A 25. percben Ominger indította Érit, aki elől Kertész mentett, de mindez már leshelyzetben történt. A 33. percben megint Éri veszélyeztetett, de Kertész ezúttal is a helyén volt. Egy perccel később Pekowski lőtt 17 méterről mellé. A 36. percben Varga Kürtit indította, akinek a beadása után Dencinger lőtt 18 méterről a kapus kezébe. A 44. percben Varga elől Szigeti mentett az alapvonalon túlra, Kürti trükkös szöglete nem jött össze, sőt a villámgyors ellentámadás után Veres már a kapuson túljutva, óriási helyzetben az oldalhálóba gurított.

A 48. percben Varga-Dencinger összjáték után utóbbi a labdára lépett, ezzel elment a ziccer. Az 52. percben Varga Kürtihez passzolt, aki 18 méterről fölé lőtt. Az 55. percben Veres Omingert futtatta, baloldali beadását Füleki két méterről a kapu fölé bombázta, ez is meccslabda volt! A 66. percben Kürti cselezte le magát az alapvonalig, beadott, Varga pedig testtel a hálóba juttatta a labdát (1-0). A 68. percben Kovács a félpálya közeléből előre bikázta a labdát, amit Kertész némi nehézséggel ütött szögletre. A 77. percben Móri indításával Kürti került helyzetbe, de a vendégkapus szögletre mentett. A 84. percben Lencsés indításával Varga lépett ki, Pálfi mentett előle kivetődve, bizony gyanús körülmények között, a játékvezető azonban továbbot intett.

Egy perccel később Rétyi továbbított Mórinak, akinek 10 méteres lövését fogta a kapus. A 90. percben Peinlich két jó csel után a bal oldalról beadott, Móri fejjel éppen csak elérte a kicsit magas labdát, majd a veterán Vayer került lövő helyzetbe, de a 20 méteres kísérletet Kertész biztos kézzel mentette. A 90+4. percben Móri szép cselek után Peinlich elé tálalt, aki 10 méterről fölé bombázott. A meglepően jól játszó vendég csapat nehezen adta meg magát. A kiélezett csatát végül megérdemelten nyerte meg a hazai csapat, jelentős labdabirtoklási fölényével és a középpályán is hatékony védőmunkájával. A védelem teljesítményét mit sem csorbítja, hogy két ziccerének kihasználásával a vendégcsapat megnyerhette volna a mérkőzést.

Remek hétvégét zártak a bicskei csapatok, hiszen pénteken a 14 évesek 4-0-ra verték a Gárdony együttesét, így továbbra is harcban állnak az aranyéremért. Szombaton a II-es csapat 5-0-ra verte a Fehérvárcsurgót, itt a bronzéremért küzdenek Czakó Péter fiai. Vasárnap pedig Csordás Csaba Bicskéje tette hibátlanná a hetet, amelyen mindkét fontos, kiesés elleni ütközetét hozta a csapat, 6 pontot termelve a konyhára. Bár megnyugtató a távolság a veszélyzónától, hátradőlni nem lehet, mert a riválisok is szorgosan gyűjtik a pontokat. Vasárnap 17.30-kor Pápán - remélhetőleg ott is nézők előtt - szerepel a Bicske, mondani sem kell, ez is kulcsfontosságú ütközetnek tűnik. (Tudósított: Venczel József és Komjáthy Péter, fotó: Bódog Flóra) További helyszíni képeink megtekintéséhez görgess! 

dscf2620.JPG

dscf2628.JPG

dscf2706.JPG

dscf2722.JPG

dscf2745_1.JPG

dscf2760.JPG

dscf2840.JPG

dscf2855.JPG

dscf2877_1.JPG

dscf2897.JPG

dscf2926.JPG

dscf2953.JPG

dscf2967_1.JPG

dscf2991.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr9816520556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása