facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Újraindul a személyes ügyfélfogadás a Bicskei Polgármesteri Hivatalban!

2021. május 12. - ventil66

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. május 12-étől újraindul a személyes ügyfélfogadás a Bicskei Polgármesteri Hivatalban. Az ügyintézés és az ügyféltér látogatásának szabályai a következők: A polgármesteri hivatal épületében ügyfélként tartózkodó személyek részére az orrot és szájat fedő eszköz (szájmaszk, sál, kendő) folyamatos használata, valamint beléptetéskor kézfertőtlenítő használata kötelező, ezek nélkül az épületbe belépni tilos!

  1. A polgármesteri hivatal épületének földszinti aulájában ügyintézés céljából az ügyben érintett ügyfél és indokolt esetben (személyi körülményeire, életkorára, testi vagy szellemi fogyatékosságára tekintettel) legfeljebb 1 fő kísérő tartózkodhat.
  2. Az 1. pontban meghatározott helyszínen egyszerre legfeljebb 20 fő (ügyfél és kísérő) tartózkodhat.
  3. Az 1. pontban meghatározott helyszínen várakozó személyek kizárólag egymástól 1,5 méternél nagyobb távolságra tartózkodhatnak.
  4. Amennyiben az 1. pontban meghatározott helyszínen az ott tartózkodók száma a 2. pontban szereplő létszámot elérte, a továbbiakban csak a távozó személyek számának megfelelő ügyfél/kísérő léphet be.
  5. A létszám felügyeletéről és a beléptetés rendjéről a portaszolgálat és a biztonsági szolgálat munkatársai gondoskodnak, utasításaikat mindenki köteles betartani.
  6. Az előzetesen időpontot foglalt ügyfelek beléptetése a foglalt időpontban soron kívül történik. Létszámuk beleszámít a 2. pontban meghatározott létszámba. Az ügyintézés irodahelyiségében kizárólag ügyintézés céljából az ügyben érintett ügyfél és indokolt esetben (személyi körülményeire, életkorára, testi vagy szellemi fogyatékosságára tekintettel) legfeljebb 1 fő kísérő tartózkodhat. A legnagyobb ügyfélforgalmat lebonyolító ügyintézési helyiségben a belépési ponton történik az ügyintézés. Tájékoztatjuk a jegyespárokat, hogy a veszélyhelyzet fennállása alatt életbe lépett, házasságkötésekre vonatkozó korlátozások jelenleg is érvényben vannak az alábbiak szerint: hivatali munkaidőn belül, az anyakönyvvezető irodájában továbbra is vendégek részvétele nélkül, két tanú jelenlétében köthető meg a házasság. Hivatali munkaidőn túl, a polgármesteri hivatal kijelölt helyiségében a tanúkon kívül 20 vendég jelenhet meg a szertartáson tekintettel arra, hogy csak így tudjuk biztosítani a jelenlévők számára a megfelelő távolságtartást A szertartáson a vendégeknek kötelező a maszk viselése. Közös érdekünk, hogy a fenti szabályok betartásával egymás egészségét megóvjuk! Bicske, 2021. május 10. Fritz Gábor jegyző

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr8216556898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása