facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

Szörnyethalt a menteni igyekvő traktorvezető Gyermely-Gyarmatpusztán!

2019. május 24. - ventil66

traktor_1.jpgEgy terepjárót próbált kihúzni a sárból az a férfi, aki szerdán szörnyethalt, miután bezuhant traktorja alá a  gyermely-gyarmatpusztai temetőben. Mint arról a Blikk is beszámolt, szerdán életét vesztette egy 42 éves férfi, miután ráborult a traktorja. A Tények esti adásából kiderült, hogy egy fekete Nissan terepjárót próbált kihúzni a sárból az illető, amikor a tragédia történt. Aznap rengeteg eső esett, ami azt eredményezte, hogy teljesen felázott a talaj a temetőben, ám a Nissan sofőrje – aki egyébként egy közeli település sírkövese – ennek ellenére megpróbált felhajtani a temető oldalán. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Súlyos baleset Etyek és Bicske között!

kep_3_1.jpgA 8101-es számú útról érkezett bejelentés közúti közlekedési balesetről a rendőrségre 2019. május 22-én kora délután. Az Etyek külterületén megtartott helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy egy Lexus típusú személygépkocsi 69 éves sofőrje haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és átsodródva a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba összeütközött egy Peugeot típusú tehergépjárművel. A baleset következtében három személy megsérült. További helyszíni fotókhoz kattints! 

Tovább

Minden, amit az idei Bicskei Búcsúról tudni érdemes!

Június 16-án vasárnap 8.00-tól 21.00 óráig várják a Piac területén a szórakozni vágyókat!

breakdance.jpgA rendező Bicskei Torna Club Egyesület ezúton is tájékoztatja a lakosságot, hogy 2019. június 16-án vasárnap kerül sor az idei Bicskei Búcsúra. A látványos kavalkádnak ezúttal is a városi Piac területe ad helyet, ide települnek a vidámparki szórakoztatók különböző berendezéseikkel és itt árulhatják portékáikat a vásározók, árusok is. Lesz dodzsem, hullámvasút, körhinta, ugrálóasztalok, céllövölde, számos gyermekjáték egyaránt, de a legnagyobb sláger vélhetően ezúttal is a címlapfotónkon is láthatóhoz hasonló Break Dance lesz.

A Bicskei Szíve Parkból a már ilyenkor megszokott ideiglenes hídon lesz megközelíthető a helyszín és a könnyű átjárás a család minden tagjának lehetővé teszi a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőség vagy éppen vendéglátóegység kiválasztását. A környékbeli lakosok írásban is kiértesítésre kerülnek, de a szervezők már előre is kérik szíves elnézésüket és megértésüket a megszokottnál nagyobb forgalom és zajszint miatt.

FONTOS INFORMÁCIÓK ÁRUSOKNAK! ELŐREGISZTRÁCIÓ NEM SZÜKSÉGES, A RENDEZŐK VASÁRNAP REGGEL 5.00 ÓRAKOR NYITJÁK MEG A TERÜLETET, HELYFOGLALÁS ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK. A TERÜLETFOGLALÁS DÍJA (STAND HOSSZÚSÁG FOLYÓMÉTERENKÉNT 2.500 FT,- ÁFA-VAL) KÉSZPÉNZBEN FIZETENDŐ NYUGTA (IGÉNY ESETÉN SZÁMLA) ELLENÉBEN ELŐRE, LEGKÉSŐBB 9.00 ÓRÁIG. MOZGÓÁRUSOKNAK VAGY 2 FOLYÓMÉTERNÉL KISEBB STANDDAL RENDELKEZŐKNEK A MINIMÁLIS DÍJ 5.000,- FTA PIAC TERÜLETÉN INGYENES WC-MOSDÓ ÁLL RENDELKEZÉSRE. A helyszín területének fotóihoz kattints!

Tovább

Egy fantasztikus természetfilm a bicskei Don Carp Lake horgásztóról - nem csak horgászoknak!

Lenyűgöző felvételek a HALAK BIRODALMÁBAN! A bicskei Don Carp Lake ismét megcsillogtatta gyöngyszemeit! Többek között Jankovich Krisztián szereplésével készült a kis filmünk, melyet érdemes megnézni mindenkinek, aki a horgászat szerelmese! NATIONAL GEOGRAPHIC-ot megszégyenítő felvételek! Látogass el te is hozzánk, szeretettel várunk TÉGED IS!

www.doncarplake.hu Külön köszönet a PROFI filmért a SICAMBRIA-nak! Elérhetőségük: zsolt.nagy@sicambria.co.uk (forrás: youtube.com/doncarplake)

Bicskei énekművész hallgató koncertje a budapesti Duna Palotában!

rea.pngEgy bicskei lakos budapesti koncertjére szeretnénk felhívni a figyelmet. Fenyvesi Gabriella Rea nagyjából másfél éve költözött a szüleivel és húgával Bicskére. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti egyetem énekszakos hallgatója és szeretettel invitál minden érdeklődőt a Duna Palotában megrendezésre kerülő koncertjére.

Tornyai duplájával már 11 pont a bajnokcsapat előnye: Kisláng-Bicskei TC 1-2 (1-1)

dsc_0066.JPGNem könnyű felpörögni egy olyan Mór elleni rangadó után, amely 25 év után eredményezett újra bajnoki címet a Bicskének és amelyet fergeteges, hajnalig tartó ünneplés követett. A BTC-nek már csak a 100 lehetséges bajnoki gól elérése maradt célként Móri Tamás lehetséges gólkirályi címe mellett, no meg az, hogy minél jobb formában várják a június 9-én és 15-én lejátszandó osztályozókat. Madarász és Cserkuti sérülés, Glück kimerültség miatt hiányzott a keretből és Móri sem teljesen egészségesen vezette a kezdőkörbe csapatát, amely ezúttal a Zelizi 6 - Solt 5, Sötét 6, Molnár 6, Veres 5 - Lak 5 - Tornyai 7, Rigó 6, Varga 6 - Nagy 6, Móri 6 összetételben kezdett, míg csereként Peinlich 6 (37.p. Móri helyett), Takács 6 (59.p. Lak helyett) és Valentics 6 (63.p. Veres helyett) kapott lehetőséget. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Küzdelmes rangadó után két lépésre az aranytól a bicskei fiatalok: Kisláng-Bicskei TC 2-5 (1-3)

dscf9608.JPGA bicskei ificsapat múlt heti rangadója után (Mór ellen 5-1) egyszerű a képlet: mindhárom hátralévő mérkőzésén nyernie kell a Földes-alakulatnak a bajnoki címhez, így ennek tudatában utaztak szombaton délelőtt Kislángra is, ahol a masszívan 4. helyen álló, nemrég Móron is döntetlent elérő hazai csapat és meglepően sok néző várta őket. A Rigó 7 - Bélik 7, Glück 7, Szekeres 7, Fekete 7 - Takács 8, Veres 7 - Cserkuti 7, Pásztor 8, Valentics 8 - Jakab 6 összetételű csapat kezdett, míg csereként Dobi 6 (53.p.), Szilágyi 0 (75.p.), Pintér 0 (88.p.) és Gyuricza 0 (88.p.) kapott lehetőséget. Folytatáshoz kattints! 

Tovább