facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

Kisebb földrengést mértek Biatorbágy közelében!

2019. július 14. - ventil66

foldrenges_2.jpgKisebb földrengés volt Biatorbágy közelében szombaton délután – közölte a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa az MTI-vel. Győri Erzsébet azt írta: 14.41 órakor 9 kilométeres mélységben, 2,4-es magnitúdójú földrengés keletkezett a Pest megyei település közelében. A rengést a lakosság érzékelte. Ugyanakkor a rengés mérete miatt károk keletkezése nem valószínű – tette hozzá.

Erdős a 109. percben szerezte meg első bicskei gólját: Komárom VSE-Bicskei TC 2-1 (2-0)

120 perces mérkőzésen csapott össze az elmúlt idény 4. helyezettje a frissen feljutott újonccal!

66697902_653793588473226_8233646086766460928_n.jpgA szakvezetők megállapodása alapján kétszer 60 perces felkészülési mérkőzést vívott szombaton délelőtt a komáromi Czibor Zoltán Városi Sporttelepen a Nyugati csoport 4. helyezettje a frissen feljutott Bicskei TC-vel. A csapatok ezúttal is két teljes kerettel álltak fel, a Bicske az első félidőben a Zelizi - Solt, Zsoldos, Molnár, Valentics - Farkas Márk, Dencinger - Cserkuti, Somogyvári, Peinlich - Móri, a második játékrészben pedig a Füstös - Adorján, Sötét, Radó, Madarász - Erdős, Takács - Farkas Máté, Varga, Tornyai - Tóth R. (Pásztor) összetételben állt fel. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Két nap után kamerafelvétel alapján fogták el a bicskei áruházban tárcát lopó tolvajt!

tarcatolvaj.jpgMég a reggeli órákban Bicskén ismerték fel a járőrök azt a helybeli nőt, aki két nappal ezelőtt egy bicskei áruházban, az egyik ott vásárló pénztárcáját lopta el. A tolvajról akkor csak kamerafelvételek álltak rendelkezésre, de a rendőrök a felvétel alapján azonosították az elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak a rendőrségre. A nőt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók lopás vétség elkövetése miatt. (képünk illusztráció!)

Elfogták a bicskei szórakozóhely előtti novemberi súlyos testi sértés gyanúsítottját!

bilincses_14.jpgBicskén, 2019. július 4-én reggel a rendőrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint 2018. november 2-án Bicskén, egy szórakozóhely előtt két másik személyt sörösüveggel megütött. A Bicskei Rendőrkapitányságra előállított 42 éves helyi lakost a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett kísérletének elkövetése miatt, majd szabadon engedték. (képünk illusztráció!)

Agyonverhette 18 éves húgát egy biatorbágyi férfi!

biahuga.jpgA Pest megyei rendőrök nagy erőkkel kerestek egy 20 éves biatorbágyi férfit, aki a gyanú szerint hétfőn megölte 18 éves húgát Biatorbágyon, írja a rendőrség. A férfi ellen emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. Megalapozott a gyanú arra, hogy 2019. június 17-én délelőtt a férfi egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a fiatal nő ennek következtében életét vesztette. A férfi ezután a helyszínről elmenekült, ellene a rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki, és végül hétfőn a kora esti órákban elfogták. (forrás: index.hu, fotó: police.hu)

Lakossági közlemény Akácfa, Losonci, Tölgyfa és Kerecsendi utcai lakosoknak!

lakossagi_tajekoztatas_1.jpgTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019. június 16-án vasárnap 15.00 órától a Kerecsendi Kiss Márton utcai Sporttelepen kerül megrendezésre a Bicskei Torna Club Díjátadó Ünnepsége. Az ünnepséget követően előreláthatólag 16.30-tól Gudics Band koncert lesz majd zenés mulatság, amely az esti órákig esetleg hangosabb zajhatásokkal jár együtt, ezért előre is szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Szeretettel várjuk Önöket is a Bicskei Torna Club Egyesület ünnepi rendezvényére!

Tisztelettel

Bicskei Torna Club Egyesület Elnöksége

Bicskei Búcsú: kibővített vidámparki játékkínálattal várnak vasárnap reggeltől minden bicskeit és környékbelit!

img_20190615_111139.jpgLázas előkészületek zajlanak a bicskei Piac téren, ahol vasárnap reggel veszi kezdetét az idei búcsúvásár és vidámpark. Az árusoknak, vásározóknak szóló tájékoztatót ITT olvashatod! Mint megtudtuk Greznár Oszkár vállalkozótól, a tavalyihoz képest bővített játékkínálattal készül a vidámparki szórakoztató cég, lesz dodzsem, körhinta, körforgó extrém gépek (Big Dance is!), vasutak, céllövölde, gumiasztalok, sőt szimulátorok. A szervező Bicskei Torna Club Egyesület ingyenes vécé- és mosdóhasználatot biztosít, a Bicske Szíve Parkban található Város Kemencéjénél lévő, a Piac tértől kiépített fahídon 1 perces sétával megközelíthető büfé pedig egész nap hideg italokkal, sörökkel, snack ételekkel, fagylalttal várja a felfrissülni vágyó szórakozókat. Az előkészületek további helyszíni fotóihoz kattints! 

Tovább

Minden bicskeinek Tatabányán a helye! Szombaton 17.00 órakor a Grosics Gyula Stadionban következik a mindent eldöntő ütközet az NB III-ért!

62520516_700578147060774_8232947939832496128_o.jpgCsodálatos futballhangulatot varázsolt elmúlt vasárnap a kilátogató mintegy 1.200 néző a bicskei Kerecsendi Kiss Márton utcai stadionba. Az NB III-ért vívott osztályozó első felvonásán nem született döntés, ám a hangulat és a magyarországi futballpályákon még NB I-es pályákon is ritka tömeg fergeteges atmoszféra minden résztvevő számára maradandó élmény. A két csapat túl tudott lépni azon a sokkon, hogy a sorsolás kegyéből 6 megyei bajnok a strandról vagy a tengerpartról figyeli az eredményeket, miközben ők játékra kényszerülnek az óriási hőségben június közepén. A 0-0-ás bicskei mérkőzésen a második félidőre magára talált a fiatal bányászcsapat, azonban a nagyobb helyzetek Tornyai lesgólja és Móri utolsó perces kihagyott ziccerének formájában a hazaiak előtt adódtak. Folytatáshoz kattints! 

Tovább