facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

Újabb biatorbágyi állásajánlatok érkeztek, a bejárást támogatják!

2020. február 28. - ventil66

allas1.jpg

Biatorbágyi vendéglátós ajánlatok érkeztek oldalunkhoz, bicskei lakosok részére a bejárást támogatják! További állásajánlat megtekintéséhez kattints! 

Tovább

Fél tucat érdekes gól és újabb hazai felkészülési siker: Bicskei TC-Szekszárdi UFC 4-2 (2-1)

dscf0544_1.JPGA szebbik arcát mutatta az időjárás szombaton kora délután Bicskén, amikor a Közép csoport 12. helyén tanyázó Szekszárdi UFC érkezett felkészülési mérkőzésre a Kerecsendi Kiss Márton utcába. A lendületes, jó iramú találkozón nem kevesebb, mint fél tucat gól született, érdekes körülmények között. Hölgy játékvezető vezette a zöld műfűre a két csapatot, a Bicskei TC a Füstös - Erdős, Nagy, Sötét, Lapos - Sárközi, Dencinger - Fröhlich, Varga, Török - Pölöskei összetételben kezdett, míg csereként Zelizi (46.p.), Molnár (46.p.), Madarász (46.p.), Farkas (66.p.), Valentics (66.p.), Móri (66.p.), Peinlich (74.p.) és Tornyai (74.p.) kapott lehetőséget. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Az első félidei keménykedés után a második játékrész már a fociról is szólt: Iváncsa KSE-Bicskei TC 3-2 (0-0)

86720501_243464776657413_5011366698511499264_n.jpgAz NB III Közép csoportjának 4. helyezettjéhez látogatott a Bicskei TC szombaton késő délelőtt. Iváncsán verőfényes napsütés és egy nemrég átadott, remek játékterű műfüves pálya fogadta a csapatokat - szépszámú nézőközönség előtt. A mérkőzés előtt hivatalosan is megkezdődött a BTC új szurkolói mezeinek árusítása, elsőként a két vezérszurkoló, Kiss Csaba és Nagy Attila vásárolta meg a kék-sárga csíkos dresszeket. A továbbiakban 9.990,- Ft-os - gyakorlatilag önköltségi - áron kaphatóak a mezek a klubházban Nagy György technikai vezetőnél. A vendégcsapat ezúttal a Füstös - Erdős, Sötét, Lapos, Madarász - Dencinger, Nagy T., Sárközi - Fröhlich, Pölöskei, Varga összetételben kezdett, míg csereként Peinlich (40.p.), Farkas (46.p.), Török (46.p.), Valentics (56.p.), Tornyai (56.p.) és Zabos (69.p.) is szóhoz jutott. Nem várt elánnal vetették magukat a csapatok a küzdelembe. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Fegyelmezett játékkal meggyőző siker a Közép csoport 9. helyezettje ellen: Bicskei TC-Dabas-Gyón FC 3-1 (1-0)

Szerdán a fejér megyei I. osztály élcsapata, a Móri SE otthonában is nyert a BTC!

dscf0509_1.JPGFarkasordító hidegben játszott szerdán este a Bicskei TC a fejér megyei I. osztály bajnoki címért küzdő élcsapata, a Móri SE otthonában. 1-1-es félidő után (Török egyenlített) az utolsó percben Nagy Tibor lapos, kapufás lövése után landolt a hazai hálóban a játékszer, így oly sok év után - ha felkészülési meccsen is, de - összejött végre egy 2-1-es bicskei győzelem Móron. Az igazsághoz tartozik, hogy a II. félidőben fölényben játszó Bicske, több ziccert is elhibázott. Szombaton ehhez képest lényegesen jobb időben, verőfényes napsütésben érkezett Bicskére az NB III Közép csoportjának 9. helyezett gárdája,a Dabas-Gyón FC. Az újonc kerete a nyári feljutás után teljesen kicserélődött, de Aczél Zoltán vezető edző kitartó munkával a középmezőnybe hozta fel Dabas második NB III-as együttesét (az FC Dabas ugyanabban a csoportban vitézkedik évek óta). Folytatáshoz kattints!

Tovább

Remek évet zárt a Dinamik HKSE!

fb_img_1580151784155.jpgÉv végén mindenki számot vet, vissza tekint. Megvizsgáljuk mi van mögöttünk mit hoz majd a jövő. Így tettünk mi is decemberben mielőtt elbúcsúztattuk az évet. Jó szokásunkhoz híven egy közös vacsorával és később egy egyesületi túrával zártuk az egész éves programsorozatot. A túrához jobb időt rendelni sem lehetett volna. Közel 30-an vállalkoztak a 12 kilométeres sétára. Másfél évestől a hetvenévesig, együtt gyalogoltunk csodálva a táj szépségeit, felszabadultan beszélgetve, megtárgyalva az elmúló esztendő eseményeit. De lássuk mi is történt még… Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Szombaton kolbásztöltő versennyel kibővített Városi Disznóvágás a Bicske Szíve Parkban!

5disznovagas.jpgAdott egy nagy sikerű, immáron négy zajló hagyományos városi rendezvény, ami ezúttal február 8-án szombaton kolbásztöltő versennyel kiegészülve kerül megrendezésre a Bicske Szíve Parkban. A 7.00 órakor kezdődő vigasság gyorsan be is telt a nevezni kívánó 21 csapat helye. A rendezvény fővédnöke és háziasszonya Bálint Istvánné polgármester lesz, a szakmai zsűri elnöke Kocsonya Kálmán mesterszakács, szpíkerként pedig Tihany Viktor televíziós riporter lesz felelős a hangulatért. Folytatáshoz kattints! 

Tovább