facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

November 9-én hétfőn kezdődik a jegyértékesítés a Bicskei TC-Ferencváros MOL Magyar Kupa mérkőzésre!

2020. október 30. - ventil66

img_20200708_113731.jpgAz M4 Sport Televízió élő közvetítése ellenére hatalmas az érdeklődés a november 14-én szombaton 14.45 órai kezdettel megrendezésre kerülő Bicskei TC-Ferencváros MOL Magyar Kupa mérkőzésre. A legjobb 64 között találkozik Vukmir Dragan és Szerhij Rebrov együttese, a zöld-fehérek 1991 után látogatnak el újra a településre. A sorsolás óta eltelt időben a rendező klub vezetősége intenzív előkészítő munkát végzett a Kerecsendi Kiss Márton utcai sporttelep ülőhelyi kapacitásának növelésére, valamint a biztonságos lebonyolítás feltételeinek megteremtésére. A szakhatóságokkal, a biztonsági szolgálattal és a szövetséggel is számos kérdésben kellett megállapodni, s ezt követi majd a közreműködő személyzet felkészítése, a közvetítéssel és a főszponzor MOL megfelelő kiszolgálásával összefüggő feladatok elvégzése, illetve a jegyértékesítés megszervezése. Tovább a jegyértékesítési információhoz! 

Tovább

Mindenszentek és Halottak Napján is legyen biztonságban!

mindenszentek2020.jpgA közelgő mindenszentek és halottak napja alkalmából egyre többen látogatják meg a temetőket és keresik fel elhunyt szeretteik, hozzátartozóik sírját. A nyugodt és kegyeletteljes megemlékezés érdekében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai idén is kiemelt figyelmet fordítanak az ünnep nyugalmát veszélyeztető szabálysértések és bűncselekmények megelőzésére, továbbá a közrend és a közbiztonság fenntartására. A rendőrök az ünnep zavartalan biztosítása érdekében a temetők, sírkertek, kegyhelyek környékén közbiztonsági, közlekedési, és bűnmegelőzési feladatokat látnak el, ezért kérjük Önöket, hogy mindezek tudatában figyelmes és jogkövető magatartásukkal segítsék kollégáink munkáját! Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Hatalmas küzdelemben megérdemelt hazai siker: Bicskei TC-Pápai Perutz FC 1-0 (0-0)

dscf1819.JPGNem igazán tett jót a bicskei játéktérnek a délelőtti enyhe zivatar, így mély, de azért játékra alkalmas talaj fogadta az NB III Nyugati csoportjának két rivális csapatát, amelyet mindössze 2 pont és 2 helyezés választott el a forduló előtt egymástól. Maszk viselésére felszólító tábla fogadta a nézőket Bicskén az elmaradhatatlan hőmérőzéssel együtt, de ez talán senkinek nem okozott gondot az egyre súlyosabb adatokat produkáló járványhelyzetben és a két komoly derbit  (Barcelona-Real Madrid, Ferencváros-Újpest) felvonultató szombati nap után. A ménfőcsanaki idegenbeli sikert követően Vukmir Dragan nem sokat változtatott sokat csapatán és a Kertész 6 - Kákonyi 6, Radó 7, Sötét 7, Vékony 7 - Pekowski 6, Dencinger 7, Lencsés 6 - Peinlich 6, Varga Z. 6, Kürti 6 összetételben küldte pályára a BTC-t. Csereként Varga Zs. 0 (66.p.), Török 0 (71.p.) és Farkas 0 (90.p.) kapott lehetőséget. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Óraátállítás vasárnap hajnalban - 1 órával többet alhatsz!

oravissza_2.jpg2020. október 25. vasárnap a téli időszámítás kezdete: hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát. Mindennek köszönhetően 1 óra plusz alvás jut mindazoknak, akik megszokott időrend szerint élik a hétvégéiket is. Lekésni ebben az esetben nem nagyon tudod a vasárnapi programjaidat, legfeljebb korábban érsz oda, ha elmulasztottad átállítani az időmérő szerkezeteidet. Tovább az óraátállítással kapcsolatos egyéb információkhoz! 

Tovább

Ingyenes étkezés igénylése az iskolai szünetben!

etel_0.jpgTisztelt rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő szülő!

A tanévközi tanítási szünet időtartama alatt – 2020. október 26-tól 2020. november 01-ig, 2020. december 21-től 2021. január 03-ig, 2021. április 01-től 2021. április 06-ig – igénybe veheti gyermeke részére a hátrányos, halmozottan hátrányos gyermekeknek az önkormányzat által biztosítandó ingyenes étkeztetést. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Meggyőző játékkal a vendégeknek sikerült a hullámvölgyből kilábalni: SZA-BI QUALIT Ménfőcsanak-Bicskei TC 0-3 (0-1)

dscf1778.JPGElmúlt 3 bajnokiján mindkét csapat mindössze 1-1 ponttal tudta szurkolóit megörvendeztetni, ezért kulcsfontosságú volt a ménfőcsanaki ütközet a hazai és a vendég gárdának egyaránt. Az elmúlt hetek esőzései után csúszos, mély talaj fogadta a csapatokat, a kudarcok után megfogyatkozott maroknyi bicskei tábor ezúttal is lelkesen fogadta a Gál Péter játékvezetővel kivonuló játékosokat, akinek partjelzői Volentics Erik János és - a múlt heti Gárdony-Bicske meccs után újra - Rózsás Rita voltak. Bár pénteken szerettek volna halasztást kérni a ménfőcsanakiak sérülésre és betegségre hivatkozva, azonban a Bicskei TC ehhez nem járult hozzá a zsúfolt versenynaptár miatt. Újabb szerdai napon vagy december közepén - téli pályaviszonyok között - sportszakmai alapon sem volt vállalható a hazaiak javaslata. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Sérüléssel járó baleset Bodmér és Vértesboglár között!

bodmer1.jpgKözúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. október 12-én kora délután a 8126-os számú út 29-es kilométerénél. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 41 éves szabadbattyáni férfi gépkocsijával Bodmér felől Vértesboglár irányába közlekedett, azonban haladása során járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, melynek következtében egy balra ívelő kanyarban kisodródott és vízelvezető árokba csapódott. A baleset során a gépkocsi sofőrje megsérült. További helyszíni fotókhoz kattints! 

Tovább

Harmatgyenge játékkal újabb ellenfelet sikerült feltámasztani: Gárdony Agárdi Gyógyfürdő-Bicskei TC 2-0 (1-0)

dscf1753.JPGÚjból bebizonyosodott, hogy ebben az NB III-as bajnokságban nem létezik papírforma, semmit nem jelent az előzetesen fennálló 5-6 helyezésnyi és akár 7 ponti különbség. A Bicske Tigers szurkolóin ezúttal sem múlt semmi, hiszen a "szexi szőke rendőrnőn", az egész hátat beborító tigristetkón, a 3 nagydobon, a megszokott zászlóerdőn kívül magukkal hozták Csörgöl Ákos alpolgármestert is és szinte teljesen megtöltötték a vendégszektort. És ezek után nem nagyon lettek kiszolgálva, tovább tart a Bicske hetek óta tartó visszafogott teljesítménye. Vukmir Dragan kezdőcsapatát ezúttal is befolyásolták a sérülések, most így állt fel a BTC: Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Baleset a bicskei SPAR Áruháznál!

spar.jpgKedden este fokozott rendőri készültség mellett több mentőautó is kivonult a helyszínre annál a balesetnél, amely a bicskei SPAR Áruház melletti gyalogátkelőnél történt. Információnk szerint nem követelt halálos áldozatot a gázolás, de a kora esti fényviszonyok mellett kiemelt óvatosságra van szükség lakott területen belül és kívül egyaránt. A helyszínelés idejére teljes útlezárás van a Kossuth utca Szent István utca felé vezető, érintett szakaszán.

süti beállítások módosítása