facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Papírforma győzelmet aratott a főpróbán a Közép csoport bajnoka: Bicskei TC-Iváncsa KSE 1-3 (1-1)

Jövő vasárnap 17.30-kor Érden kezdi az új idényt a Bicskei TC!

2021. július 25. - ventil66

213665303_878050389586892_6760287682216384701_n.jpgA jövő vasárnap Érden kezdődő bajnoki szezon előtt szombaton délelőtt lejátszotta utolsó előkészületi mérkőzését a Bicskei TC, amely ezúttal a Szűcs - Grabant, Vékony, Hirman, Madarász - Popovics, Dencinger - Gaszner, Lassú, Kürti - Sóron összeállításban kezdett. Az ellenfél az az emlékezetes idényt produkáló Közép csoportos bajnok, az Iváncsa KSE volt, amely ellen korábban sok emlékezetes ütközetet vívott korábban a megyei I. osztályban a bicskei csapat. A későbbiekben többször is módosult a taktikai felállás. A 10. percben Kozma jobb oldali beadása után a vendégek gólzsákja került helyzetbe, de lövését Szűcs szögletre ütötte. Öt perccel később Sóron indította Kürtit, akinek az alapvonalról belőtt labdáját Varga lábbal mentette. A 15. percben Suszter kissé balról, 12 méterről lőtt, Szűcsnek ezúttal sem okozott gondot a hárítás. A 20. percben Kozma jobb oldali beadása Domokost találta helyzetben, a 12 méterről leadott lövését az eléje vetődő hazai védő hatástalanította. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Sikeres kulturális fesztivállal segítették a közösségek újjáépülését - Hajrá Szabadon 2021!

sba_1441.JPGA korlátozások feloldásával a Bicskei Torna Club Egyesület vezetése rögvest a tettek mezejére lépett. A fő cél az volt, hogy a többhullámos pandémiás időszak után önfeledt minőségi szórakozási, egyben kapcsolatfelvételi lehetőséget nyújtsanak a helyi és környékbeli lakosságnak június 11. és július 11. között, egy hónapon át. Kapóra jött, hogy a labdarúgó Európa-bajnokság idején a BTC Sporttelep fedett teraszán Szurkolói Zónát működtetett 3 nagyméretű tv készülék felszerelésével és ezt ötvözték 12 koncert megszervezésével, többféle zenei irányzatot bevonva. "Gigasztárok" helyett a bicskei és a környékbeli települések előadóit keresték meg, egyben segítve a járvány által különösen sújtott iparág talpra állását. Fontos szempont volt, hogy programkínálat ellenére mégis a pihenést választó lakosságot ne zavarja a zene, ezért egy estén - egy vihar miatti csúszáson - kívül minden esetben 21.00 óra előtt befejeződtek a koncertek. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

A hajrában sikerült kétgólos hátrányból talpra állni: Monor SE-Bicskei TC 2-2 (1-0)

dscf3609_1.JPGMasszív felkészülési programot alakított ki a bicskei szakmai vezetés 2021 nyarára, amelynek során sorozatban bombaerős csapatokkal mérkőzik meg Csordás Csaba együttese. Az MTK II, az FC Dabas és a Tatabányai SC elleni győzelmet követően szombaton délelőtt a Közép csoportban az elmúlt idényben 8. helyen zárt Monor SE otthonába látogattak a fiúk. A jókora hajnali eső ellenére is kiváló talajú pályán csapatunk Szűcs - Grabant, Mlinárcsik, Vékony, Madarász - Gaszner, Popovics, Dencinger - Kovács Á., Sóron, Kürti összetételben kezdte a szombati matinét. A 7. percben egy bal oldali beadást Popovics szögletre mentett, a beívelést követően Juhász lőtt kapura, de nem okozott gondot a kísérlet Szűcsnek. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

3-ból 3 - tekintélyt parancsoló sorozatban Csordás Csaba csapata: Tatabányai SC-Bicskei TC 0-3 (0-2)

217390818_4130670337018722_7752042187879791059_n.jpgTikkasztó időjárás, páradús hőség, jól előkészített pálya és mint később kiderült, kellemes ellenfél várta szerdán csapatunkat Tatabányán. Az elmúlt bajnokságban az azonos (Nyugati) csoportban szereplő házigazda ellen mindössze 1 pontot (0-2 és 0-0) szerzett a Bicskei TC, amely a következő összeállításban kezdett: Szűcs - Grabant, Hirman, Vékony, Madarász - Popovics, Gaszner, Dencinger - Lassú, Kürti, Sóron. Óvatos kezdés után már az 5. percben vezetést szereztünk. Kürti ívelhetett be szabadrúgást a bal oldalról, az oldalvonal mellől, amit a jól érkező Vékony 6 méterről fejjel a kapuba csúsztatott (0-1). A 10. percben Árvai lépett ki a védők közül, de 10 méterről leadott lövését Szűcs biztos kézzel fogta. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

A nyár legnagyobb bicskei bulija: pénteken 18.00 órától Party Maffia nagykoncert - előzenekar a NemMiattadMiattam!

partymaffia_jo.jpgA nagy sikerű bicskei Hajrá Szabadon! Fesztivál utolsó napján két zenekart is láthattok július 9-én pénteken Bicskén. A tehetséges és fiatal NemMiattadMiattam előzenekarként 18.00 órakor kezd, majd 19.00 órától a Party Maffia ad nagykoncertet a BTC Sporttelep színpadán. A rendezvényre 500 Ft-os belépődíj ellenében (amiből 300 Ft azonnal levásárolható a Sport Büfében) juthatsz be, védettségi igazolvány és maszk nélkül is. A Sport Büfé ezúttal is elkészíti a legendás Gyros-táljait, de lesz több más snack is és hűtött italok tömkelege. Gyere, várunk, ne hagyd ki! Holnap nem kell korán kelni! Címlapfotónkon a Party Maffia, a NemMiattadMiattam fotójához kattints! 

Tovább

Győztes mérkőzésen debütált a 16 éves, saját nevelésű Nagy Martin: Bicskei TC-MTK II 3-1 (1-1)

dscf3560.JPGAlig 3 hetes szünet után június 21-én kezdte meg a felkészülést a Csordás Csaba által irányított Bicskei TC. Jócskán átalakult a keret (erről holnapi cikkünkben külön is írunk), nem kevesebb, mint 11 játékos távozott és eddig 6 labdarúgó érkezett Bicskére. Népes szurkolóhad várta kedvencei nyári bemutatkozó mérkőzését, amelyre szombaton délelőtt, az újonnan létrehozott MTK II csapata ellen került sor. Kissé szeles, mérsékelten meleg, kiváló fociidőben csapatunk a Szűcs - Pekowski, Vékony, Mlinárcsik, Gaszner - Lassú, Dencinger, Popovics, Kovács Á. - Sóron, Kürti összeállításban, Kovács Zoltán játékvezetésével kezdte a meccset. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Itt már a lét a tét - 4 élet-halál rangadóval és ajándék tárkonyos vaddisznó-ragulevessel vár szerdán a bicskei Szurkolói Zóna!

Társaságoknak asztalfoglalás a biztos helyekért: +36209322372

magyar_zaszlo.pngFelpörögtek az események a szombati magyar bravúr-döntetlen (1-1 Franciaország ellen) után, futball-lázban ég az egész ország! Hétfőn és kedden 2-2 meccsel vár a bicskei EURO Terasz Szurkolói Zóna a BTC Sporttelepen, aztán szerdán 21.00 óra előtt pár perccel felcsendül a magyar Himnusz is. Előtte 18.00 órától két csoportzáró mérkőzést láthatsz, 19.50-től egy órán át a Kalász Banda muzsikál remek népzenét, azután pedig a bőséges tévékészülék-kínálat okán akár párhuzamosan is megtekintheted a magyar csoport utolsó derbijeit. További fontos információkhoz kattints! 

Tovább

3 pont (nekünk), jó hangulat, kapros palócleves, népzenei koncert táncházzal - ezek várnak Téged is ma 14.00 órától a bicskei Szurkolói Zónában!

Társaságoknak asztalfoglalás a biztos helyekért: +36209322372

thumb2-hungary-vs-france-uefa-euro-2020-preview-promotional-materials-football-players.jpgÚjra együtt dobban a szív! A keddi csodálatos 84 perc után szombaton kora délutántól is remek hangulat várható a bicskei EURO Teraszon, a Franciaország elleni ütközetben. A kellemes környezetben, a BTC Sporttelep fedett teraszán kialakított Szurkolói Zónában várunk mindenkit, épített állandó színpadunkon pedig 19.50-től a Szabad Tánc együttes és Csernók Klára zenekara lép fel, táncházzal bővítve. Úristen, de jó lenne győztes magyar meccs után ropni.... Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Tüzes marhagulyás leves, pogácsa és koncert vár kedden a magyar-portugálon a bicskei Szurkolói Zónában!

Társaságoknak asztalfoglalás a biztos helyekért: +36209322372

izland_2016.jpgSzeretnéd újra átélni? Együtt dobban a szív! Öt év után újra frenetikus hangulat várható a bicskei EURO Teraszon, pontra, pontokra számít egész Magyarország a Portugália elleni ütközetben. A kellemes környezetben, a BTC Sporttelep fedett teraszán kialakított Szurkolói Zónában várunk mindenkit, épített állandó színpadunkon pedig a két csoportmeccs között Marzio Grava és az eLeM zenekar muzsikál élő koncerten. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Pénteken 19.00 órakor a Retro Band koncertjével indul a bicskei Hajrá Szabadon Fesztivál!

500 fős létszámkorláttal, védettségi igazolvány nélkül is látogathatóak a Hajrá Szabadon Fesztivál rendezvényei!

retro_band_portre.jpgFél éve még utópiának tűnt, mára valósággá vált, hogy zenés élő rendezvényeken találkozhatnak a helyi közösség tagjai Bicskén. A Bicskei Torna Club Egyesület nem kis feladatot vállalt magára azzal, hogy június 11-től július 11-ig, egy hónapon át a sporttelepen kialakított EURO Terasz Szurkolói Zóna területén 12 előadásból álló koncertsorozatot szervezett. Az újonnan épített saját színpadon elsőként pénteken 19.00 órától a helyi könnyűzenei élet klasszikusa, a Retro Band fog fellépni. A zenekar vezetőjét, Nagy Lászlót (címlapfotónkon jobbról a második) kérdeztük.

2060: Milyen érzésekkel készültök a pandémia legutóbbi hulláma utáni első élő koncertre? Folytatáshoz kattints! 

Tovább
süti beállítások módosítása