facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Sikerült a visszavágás - történelmi vereséget mért a vendégekre az NB I-es játékosokkal megerősített felcsúti tartalékcsapat: Puskás Akadémia FC II-Bicskei TC 7-2 (3-1)

2021. március 08. - ventil66

pafcii-bicske-12_51011705468_o.jpgŐsszel remek mérkőzést produkált a két szomszédvár csapata és akkor a Bicske 2-1-es győzelmével otthon tartotta a 3 pontot. Semmi előjele nem volt annak, hogy a visszavágón, a fagyos-napsütéses vasárnapi matinén történelmi "zakóba" szalad bele Csordás Csaba együttese. A PAFC II. ezúttal semmit nem bízott a véletlenre, őszi kezdőcsapatán 8 (!) helyen változtatott, lerakva a "fakóba" Faustino de Melo Weslen Juniort, aki eddig 21-szer volt ebben a bajnokságban kerettag és 7-szer játszott is az NB I-ben. Ganbold Ganbayarnak is van ebben az idényben elsőosztályú mérkőzése és 20 alkalommal a Csákvár NB II-es csapatában is kifutott. Rajtuk kívül Magasföldi Józsefnek, Fodor Marcellnek és Bokros Szilárdnak is van jócskán NB I-es tapasztalata. Ez így együtt már sok volt a Bicskének, amely a múlt héten egyetlen számottevő védelmi hibával veszített (0-1 a VLS Veszprém ellen), ezúttal azonban védelme 25 éves NB III-as negatív kapottgól-rekordot döntve, számolatlanul kapta a gólokat. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Itt az újabb lockdown - hétfőtől további szigorítások következnek!

lockdown.jpgAz üzletek és a szolgáltatások március 8-tól március 22-ig tartó zárását, továbbá az óvodák és az általános iskolák április 7-ig tartó bezárását jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön online sajtótájékoztatón. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Eltűnt lakos ügyében kérnek segítséget a bicskei rendőrök!

janvari_ferenc.jpgA bicskei rendőrök a lakosság segítségét kérik. A Bicskei Rendőrkapitányság 07020-157/23/2021. körözési számon eljárást folytat Jánvári Ferenc etyeki lakos eltűnése ügyében. A 66 éves férfi 2021 februárjában etyeki otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A férfi megközelítőleg 173 cm magas, normál testalkatú, őszes-barna félhosszú hajú, szakálla szintén őszes-barna, szeme kék. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Korai góllal igazolta a papírformát a vendégcsapat: Bicskei TC-VLS Veszprém 0-1 (0-1)

dscf2307.JPGAz időjárás istene megkönyörült a bicskei játéktéren az első "tavaszi" bajnoki mérkőzést megelőzően, hiszen bő egy hétig nem volt csapadék, napos-szeles idő volt több napon át. Így a körülményekhez képest nem mély, de jócskán göröngyös talaj fogadta a pályára lépő csapatokat. Komolyabb pályakezelésre március közepén nyílhat lehetőség a vegetáció beindulásával. A vasárnapi ellenfél az a VLS Veszprém (4.) volt, amely ősszel sima 2-0-val intézte el a most 10. helyen álló, azon a napon igen gyenge játékot produkáló csapatunkat. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Fontos tanácsok, hogy ne válj internetes csalók áldozatává!

csalok.jpgAz elmúlt években az adathalászat volt az egyik leggyakoribb és leginkább növekvő tendenciát mutató online támadástípus Magyarországon. A csalók számára jellemzően a szenzitív adatok és a pénz megszerzése a fő cél. Ezt a kiberbűnözői módszert leggyakrabban valamely jól bejáratott márka, vagy sok esetben állami cég, közműszolgáltató, pénzügyi szolgáltató nevében, azok arculati elemeit felhasználva, lemásolva alkalmazzák. Az adathalászok jellemzően hamisított weboldalon keresztül próbálnak személyes és pénzügyi adatokhoz jutni. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

A célok nem változtak, keretében maximálisan bízva várja a tavaszi bajnoki rajtot a Bicskei TC!

dscf2214_szerk.JPGEseménydúsra alakult az óév utolsó napja a Bicskei TC-nél, hiszen a korábbi sikeredző Vukmir Dragan december 31-én távozott az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémiához, egyidejűleg érkezett Csordás Csaba (novemberig a szintén NB II-es Siófok pályaedzője volt), akihez az immáron legendás bicskei pályafutást magáénak mondható Móri Tamás csatlakozott asszisztens edzőként. Január 11-én meg is kezdte a felkészülést a gárda, majd az átigazolási piacon is aktivizálódott, bár a nyári nagy jövés-menés után (akkor 16 új játékos érkezett) most jóval kisebb volt a mozgás. Távozott a keretből Varga Zsombor a Paksi FC II-es csapatához, Török Dávid a Balatoni Vasashoz, Filipovic Markonak pedig lejárt a kölcsönszerződése, így visszatért az Újpest FC-hez. Onnan pedig rögvest a szerb II. osztályba távozott. A már nyáron távozott Pölöskei Péter tavasszal végül a rivális Szabadkikötő SE-nél folytatja. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Rosszul sikerült a főpróba, jöhet az előadás: Bicskei TC-Tatabányai SC 1-2 (0-0)

dscf2252.JPGEzúttal sem sikerült a felkészülési mérkőzésén NB III-as ellenfelet legyőznie a bicskei alakulatnak, most azt a Tatabányát fogadta, amellyel már mindkét bajnokiját lejátszotta (0-0 ás 0-2 volt az eredmény) az NB III Nyugati csoportjában, így kézenfekvő volt a szomszédvárak egymás elleni főpróbája a tavaszi idényre. A bányászváros csapatát az a Bekő Balázs vezeti, akit a napokban már a MOL Fehérvárral is hírbe hoztak Márton Gábor menesztése kapcsán, a Bicskét pedig január 1. óta Csordás Csaba edzi (Móri Tamás pályaedzővel) és továbbra is keresi az ideális összetételt, játékstílust. Szombaton kora délelőtt a lassan feloszló ködben csapatunk a Szűcs - Horváth, Kákonyi, Vékony - Szabó B., Pekowski, Peinlich, Dencinger, Rétyi - Kürti, Németh J. összeállításban kezdett. Később csereként Mlinárcsik, Bajor, Sötét és Lencsés is szóhoz jutott.  Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Útkeresés számos hibával: Bicskei TC-FC Dabas 0-3 (0-1)

dscf2207_1.JPGKemény hidegben, de szikrázó napsütésben a Szűcs - Horváth, Kákonyi, Vékony - Szabó, Pekowski, Radó, Dencinger, Lencsés - Németh, Peinlich összeállítású csapat kezdte a mérkőzést a Közép-csoport 2. helyezettje ellen. A 8. percben a jobb oldalról végzett el szabadrúgást a vendég csapat, a veszélyes ívelést Szűcs kiütötte, Lencsés pedig felszabadított. A 16. percben szintén szabadrúgást végezhetett el Fritz, a sorfalról lepattanót labdát pedig fölé bombázta. Két perccel később Peinlich került lövő helyzetbe, a kísérletet Kersák biztos kézzel mentette. A 33. percben Dudás két alkalommal is lövéshez jutott, ám mindkét kísérlete fölé szállt. A 40. percben nagy hazai védelmi hibát követően Vladul középen tisztán kapta a labdát, majd Szűcsöt becsapva, 12 méterről az üresen maradt kapuba gurított (0-1). A félidő utolsó percében egy jobb oldalról elvégzett szabadrúgást Szűcs másodszorra fogott meg. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Ezúttal is egy góllal volt jobb a házigazda: Bicskei TC-MTK U19 1-0 (1-0)

148427015_258220282378208_1898219136747970212_n.jpg"Csak" az eső esett szerdán este Bicskén, de az váltakozó erővel, ami a pálya szélén igen kellemetlen volt, de belül sem lehetett kellemes. Ilyen időjárási körülmények között csapatunk a Szűcs - Horváth, Kákonyi, Vékony - Szabó, Dencinger, Radó, Pekowski, Valentics - Németh, Peinlich összeállításban kezdte a meccset a kiemelt U19-es bajnokság középmezőnyében tanyázó MTK ellen. December eleje után újra találkoztak az egymással jó viszonyt ápoló két klub csapatai, akkor fordulatos meccsen 3-2-re nyert a BTC a pandémia miatt meccshiánnyal küzdő fiatalok ellen. Az első valamire való eseményre a 13. percig kellett várni. Németh cselezgetett a 16-oson belül, az ellenfél egyik védője nagy lelkesedésében két kézzel fellökte, a játékvezető habozás nélkül 11-est ítélt, amit Kákonyi a balra vetődő kapust becsapva a kapu jobb oldalába lőtt (1-0). A 40. percben kis szöglet után Peinlich elé került vissza a labda, 16 méterről lőtt, a labda a kapus segítségével a bal kapufán csattant, onnan Radó elé pattant, aki mellé trafált. A 44. percben az ellenfél csatára próbára tette Szücs képességeit, egy 20 méterről eleresztett lövés formájában, de az ősz egyik legjobbja kiállta a próbát. Folytatáshoz kattints! 

Tovább
süti beállítások módosítása