facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Keresd az 1-est! Ma indul az Adventi Ablakvadászat!

2020. december 01. - ventil66

adventi_ablakvadaszat.jpg

Lopássorozat gyanúsítottját állították elő a bicskei Űrhajós utcából!

rendorlampa_2.jpgAz egyenruhások 2020. november 30-án 10 óra 35 perckor Bicskén, az Űrhajós utcában igazoltattak egy helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 44 éves férfi folyamatban lévő büntetőeljárásban történő kihallgatása vált szükségessé, mivel a megalapozott gyanú szerint 2020 májusa és szeptembere között nyolc alkalommal lopott. A férfit előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd szabadon bocsátották.

Ittas járművezetővel szemben intézkedtek a bicskei rendőrök!

ittas_7.jpgCsákváron, a Haladás utcában ellenőriztek az egyenruhások egy személygépjárművet és annak 61 éves vezetőjét 2020. november 28-án délelőtt. A férfi úgy közlekedett járművével, hogy közben a biztonsági övet nem használta, valamint a nála alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott. A rendőrök a csákvári lakost elfogták, további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét pedig bevonták. Az ügyben eljárás indult a Bicskei Rendőrkapitányságon.

Tavasz a télben: zárt kapus Bicske-Tatabánya rangadó vasárnap - negyedszer találkozik a két csapat másfél éven belül!

dscf1127_2.JPGSűrű közelmúltja van a Bicskei TC-Tatabányai SC összecsapásoknak az elmúlt szűk másfél évben, hiszen vasárnap 13.00 órakor már negyedszer találkozik a két gárda, immáron - 2020 augusztusa óta - az NB III Nyugati csoportjában. A bajnokit már a tavaszi idény első előrehozott fordulójában rendezik, s a tervek szerint még egyre sor kerül december 6-án. Évtizedek óta számos játékos és edző fordult meg mindkét együttesben és 2019 júniusában hatalmas érdeklődés övezte a két megyei bajnok osztályozójának első mérkőzését (0-0) Bicskén, majd 1 hét múlva a visszavágót Tatabányán, ahol némi meglepetésre Vukmir Dragan csapata meglepte a bányászcsapatot (1-0) és a szurkolók ovációja közepette, Farkas Máté góljával magasabb osztályba lépett. A csonka 2020 tavaszi idény végén a komárom-esztergom megyei bajnokságban listavezető TSC ezúttal osztályozó nélkül lett a kibővített mezőnyű NB III tagja és az idénynyitón mindjárt lehetősége nyílt a visszavágásra, amivel élt is (2-0), a BTC-szurkolók elkeseredésére. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Egyetlen fejes döntött az oltalmazott listavezető javára: Bicskei TC-III. ker. TVE 0-1 (0-0)

Megszakadt a BTC ötmeccses veretlenségi sorozata!

dscf2016_2.JPG

Békeidőben minden bizonnyal telt házas derbi lett volna a listavezető bicskei kirándulása, amelynek előzményeként az elmúlt bajnokságban mindkét összecsapás szoros, mindössze egygólos óbudai sikert hozott és most is kiélezett csatára számítottak a futballkedvelők, hiszen a Bicske a mérkőzést megelőzően ötmeccses veretlenségi sorozattal büszkélkedhetett. A síri csendben lejátszott összecsapásra a kapukon kívül rekedt Bicske Tigers szurkolói csoport zászlóival a kerítést, majd a lelátókat is látványosan, remek kompozícióval díszítette fel. Gyászszünettel indult a mérkőzés, hiszen életének 85.évében elhunyt dr. Laczkó Mihály, korábbi MLSZ-elnök. A Magyar Kábel Művek egykori elnök-vezérigazgatója, korábban két cikluson át is vezette a Magyar Labdarúgó Szövetséget. Halálával súlyos veszteség érte a sportágat. A 2020. november 20-án elhunyt Laczkó Mihályt az MLSZ saját halottjának tekinti. Emlékét kegyelettel megőrizzük! Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Gyors gólváltás után 80 percnyi fogcsikorgató küzdelem: SC Sopron-Bicskei TC 1-1 (1-1)

dscf1991.JPGAlig dolgozta fel játékos, stábtag és szurkoló a szombati Ferencváros elleni MOL Magyar Kupa mérkőzés élményeit, máris újabb kihívás várt szerdán a kék-sárga bicskei alakulatra. Az éppen a Fradi elleni emlékezetes kupameccs miatt elhalasztott NB III-as bajnoki pótlására a Hűség Városában, Sopronban került sor 3 nappal később. Hibátlan napos időben kelt útra a csapat, amelyben sárga lapok (Dencinger), koronavírus-fertőzés (Horváth) és sérülés (Madarász, Kürti, Török) miatt bőven akadt hiányzó, de - ahogy mondani szokás - itt a lehetőség a bizonyításra azok számára, akiknek az utóbbi időben kevesebb játékperc jutott. A nagy múltú Soproni Városi Stadionban nem kevesebb tétje volt az ütközetnek, minthogy győzelme esetén a Bicske 4 hellyel előrébb rukkolhatott és meg is előzhette riválisát. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Szinte hibátlan teszteredményekkel, fradista szakmai vezetéssel készül óriásölésre a Bicskei TC a Ferencváros ellen!

magyarkupa_2.jpgSzerdán este az MLSZ-előírásoknak megfelelően elvégeztette teljes csapatának, szakmai stábjának és klubvezetésének COVID-19 PCR-tesztelését a Bicskei TC. Az eredmények pénteken érkeztek meg, mindössze egy játékos és egy stábtag tesztje lett pozitív (ők azonnal elkülönítésre kerültek), ami jó hír a helyieknek, hiszen - az eltiltott Mlinárcsikot és a sérült Madarászt, valamint a beteg Valenticset és Horváthot nélkülözve is - erős kerettel készülhetnek óriásölésre a MOL Magyar Kupa szombati (14.45 M4 Sport) találkozóján. Bár nagy a mostani járványban a pech/szerencse-faktor, azért sikeresnek mondható a csapat eddigi védekezése és az előírások betartatására tett bicskei intézkedéssorozat. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Újabb drasztikus korlátozó intézkedések szerdán 0 órától, részben leáll az élet!

koronavirus-353289.jpg

Újabb szigorításokat jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, amelyek szerdán 0 órától lépnek életbe. Ezek szerint: 

  • Minden gyülekezés tilos.
  • Bezárnak az éttermek, csak házhoz szállítás lehetséges, de az üzemi éttermek nyitva tarthatnak.
  • Az üzletek és a fodrászatok és az egyéb kisipari szolgáltatások este 7-kor be kell zárjanak.
  • A szállodák turistákat nem fogadhatnak, csak üzleti utazókat.
  • Általános rendezvénytilalmat rendelnek el. Folytatáshoz kattints! 
Tovább
süti beállítások módosítása