facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Hibátlan, 6 pontos hetet zárt a bicskei csapat: Bicskei TC-Ménfőcsanak 1-0 (0-0)

Vasárnap 17.30-kor újabb fontos csata vár a csapatra Pápán!

2021. május 03. - ventil66

dscf2822.JPGÜnnepi hangulatban, végre nézők előtt zajlott Bicskén a kiélezett kiesés elleni küzdelem újabb állomása a Ménfőcsanak csapata ellen. A Bicske Tigers szurkolói csoport dobpergése és folyamatos szurkolása nagyszerű hangulatot teremtett és talán a hazai szimpatizánsok "fújták" fölé-mellé az a két ordító ménfőcsanaki ziccert, ami 0-0-ás állásnál komoly gondokat okozhatott volna Csordás Csaba alakulatának. A BTC ezúttal a Kertész 6 - Kákonyi 7, Radó 7, Vékony 7, Lencsés 7 - Mlinárcsik 8, Pekowski 7 - Farkas 7, Dencinger 8, Kürti 7 - Varga 7 összetételben kezdett. Csereként Móri 6 (63.p.), Németh 6 (63.p.), Rétyi 0 (79.p.) és Peinlich 0 (86.p.) kapott lehetőséget. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Három perc alatt lőtt három góllal gyorsan döntött a házigazda: Bicskei TC II-Fehérvárcsurgó 5-0 (3-0)

Ingyenes lesz a belépés a vasárnapi NB III-as bajnoki mérkőzésre!

dscf2613.JPGKevés számú néző előtt, de lezajlott az első 2021. évi, nyíltan látogatható bajnoki labdarúgó mérkőzés Bicskén. Szombaton késő délután a Bicske II. csapata a középmezőnyben tanyázó Fehérvárcsurgó együttesét fogadta és győzte le magabiztosan, továbbra is harcban állva a bronzéremért. Jó hír, hogy hosszú sérülése után első alkalommal léphetett pályára az első csapathpz tartozó Madarász Ádám. A 9. percben Móri bombázott a jobb felső sarokba 17 méterről egy kipattanó labdát (1-0). Egy perc múlva Glück passzolt középre Radovicsnak, aki 11 méterről lőtt a kapuba (2-0). A 12. percben Radovics ballal, 13 méterről félmagasan lőtt a kapu bal oldalába (3-0). Az 59. percben Pásztor beadását ismét Radovics, a kapu torkából fejelte a hálóba (4-0), klasszikus mesterhármast elérve. Folytatáshoz kattints!

Tovább

Nézők előtt fogadják szombaton és vasárnap ellenfeleiket a Bicskei TC felnőtt csapatai!

Szombaton 17.00 órakor a Fehérvárcsurgó, vasárnap 17.30-kor pedig a Ménfőcsanak érkezik a Bicskei Sporttelepre!

dscf0610_1.JPG2020. november 8-án játszottak utoljára NB III-as bajnoki mérkőzést nézők előtt a Bicskei Sporttelepen, akkor a hazaiak a Lipót SK-val játszottak 1-1-es döntetlent. Aztán következett a pandémia második hulláma miatti újabb hosszú csend. A szünet áldozatává vált számos rangadó, sőt egy Ferencváros elleni Magyar Kupa mérkőzés (0-5) is 2020 november 14-én. Óriási élményekről maradtak le a foci szerelmesei, de most a 4 milliós beoltotti szám elérésével, a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részvételével visszatér az élet a stadionokba. Szombaton 17.00 órakor Bicske II-Fehérvárcsurgó megyei II. osztályú bajnoki mérkőzésre kerül sor, vasárnap 17.30-kor pedig az I-es csapat a Ménfőcsanak együttesét fogadja igen fontos bajnoki pontokért. Speciális biztonsági szabályok kerültek bevezetésre a labdarúgó mérkőzéseken, amelyek megtekintéséhez kattints! 

Tovább

Három tizenegyest is lőhetett a hazai csapat: FC Nagykanizsa-Bicskei TC 2-1 (0-1)

dscf2516_2.JPGGyőzelemmel a tarsolyában (3-2 a MOL Fehérvár FC ellen) utazhatott a remek szériában lévő, a tabellán 4. helyezett nagykanizsai csapat otthonába a Bicske, ahol hagyományosan remekül előkészített játéktér fogadta a játékosokat. A napfényes tavaszi időben Héra Csanád sípszavára ennek megfelelő lendülettel kezdett a vendégcsapat, amelyet ezúttal a kiállított és eltiltott Csordás Csaba távollétében Móri Tamás asszisztens edző irányított. Változás csak Peinlich sérülése miatt volt az egy héttel ezelőtti bicskei összeállításhoz képest, amely így festett: Kertész 8 - Kákonyi 5, Radó 5-2=3, Vékony 5, Lencsés 7 - Mlinárcsik 5, Dencinger 5 - Farkas 5, Varga 6, Kürti 5 - Sötét 5. Csereként Pekowski 5 (63.p.), Lassú 5 (63.p.), Németh 0 (76.p.) és Horváth M. 0 (76.p.) lépett pályára. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Perceken múlt az újabb kisalföldi pontszerzés: Credobus Mosonmagyaróvár-Bicskei TC 2-1 (1-0)

dscf2433.JPGA csapatebédet követően megnövekedett önbizalommal utazott újabb kisalföldi kirándulására szerdán kora délután a Bicskei TC. Ehhez alapot az utóbbi időben két hazai siker és a javuló játék adott, míg az MTE kiadós vereségbe szaladt bele Nagykanizsán (1-4). Szép emlék is akad, hiszen 2019 őszén Tornyai 86. percben lőtt góljával sikerült elvinni innen az egyik pontot (1-1). Csordás Csaba csapata ezúttal a Kertész 6 - Mlinárcsik 6, Radó 6, Vékony 6 - Kákonyi 7, Farkas 5, Dencinger 6, Lencsés 6, Peinlich 5 - Sötét 6, Varga 5 összetételben futott ki, csereként Pekowski 5 (58.p.), Kürti 5 (58.p.), Németh 0 (70.p.), Lassú 0 (70.p.) és Horváth 0 (88.p.) kapott lehetőséget. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Robbant az öltöző, létfontosságú 3 pont maradt Bicskén: Bicskei TC-ZTE FC II 1-0 (0-0)

felszabadult_energiak.jpgSzűcs Lajos kapus a meccs napján lázasodott be, negatív eredménye ellenére időben, otthonában elkülönítésre került. Ennek ellenére is szokatlan összeállításban kezdett csapatunk, amely a Kertész 7 - Radó 6, Mlinárcsik 6, Vékony 6 - Kákonyi 6, Dencinger 7, Farkas 6, (52. p. Kürti 5), Peinlich 6 (71. p. Pekowski 6), Rétyi 0 (25. p. Lencsés 6) - Sötét 6 (71. p. Németh J. 7), Varga 6 (71. p. Horváth 5) összetételben futott ki az egyre zöldebb gyepre. Kényszerű csereként, sérülés miatt már a 25. percben Lencsés váltotta Rétyit. Némi meglepetésre a belső védő Sötét ezúttal a center pozíciójában kezdett. A vendégek kezdtek aktívabban, a 10. percben Tanasin kínálta meg Kertészt a 16-os sarok közeléből egy lövéssel, ami nem okozott neki gondot. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Visszavágás az őszi bicskei győzelemért: Komárom VSE-Bicskei TC 2-0 (1-0)

dscf1495_2.JPGMárciusban szerkesztőségünket is utolérte a koronavírus-járvány, amelynek következtében a Bicskei TC NB III-as bajnoki mérkőzéseinek tudósításait csak késve tudjuk közölni. Megértésüket köszönjük, április 14-től visszatérünk a normál kerékvágásba! Biztonsági okokból, a lehető legnagyobb távolságtartás fenntartása miatt két busszal utazott csapatunk a soron következő NB III-as mérkőzésére Komáromba, amelynek "odavágóján" ősszel emlékezetes hajrával a Bicskéé lett a 3 pont (2-1). A "győztes csapaton ne változtass" elv alapján megegyezett a kezdő az Érd ellen sikeressel, azaz Szűcs 5 - Radó 5, Sötét 5, Vékony 5 - Kákonyi 5, Dencinger 6 (78. p. Móri 0), Lassú 5 (68. p. Pekowski 0), Mlinárcsik 6, Rétyi 4 (78 p. Farkas 0) - Varga 4 (59. p. Lencsés 4), Kürti 4 (59. p. Németh 4) futott ki a pályára. A 4. percben Eszlátyi került helyzetbe, de a kapus és a védők némi nehézség árán anullálták a lehetőségét. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Megérdemelt bravúrgyőzelem: Bicskei TC-Érdi VSE 2-0 (1-0)

dscf1311_1.JPGMárciusban szerkesztőségünket is utolérte a koronavírus-járvány, amelynek következtében a Bicskei TC NB III-as bajnoki mérkőzéseinek tudósításait csak késve tudjuk közölni. Megértésüket köszönjük, április 14-től visszatérünk a normál kerékvágásba! Remek tavaszias időben, viszonylag jó talajon csapatunk a Szűcs 6 - Radó 6, Sötét 6, Vékony 6 - Kákonyi 6, Dencinger 6, Mlinárcsik 7, Lassú 7, Rétyi 6 - Kürti 5, Varga Z. 7 összeállításban kezdte a mérkőzést, miután Pekowski nem érezte magát jól és kimaradt a csapatból. Ezek után az első akcióként Kócsa emelt a a 3. percben félpályáról a kapura, Szűcs kicsit kint helyezkedett, de a kísérlet célt tévesztett. A 6. percben egy jobb oldali átívelés után Kollega lőtt kapura, Szűcs a léc fölé tolta a labdát. A 11. percben egy hazaadás rövidre sikerült, Szűcs elérte ugyan a labdát, menteni igyekezett, de Kollegát találta el, akiről az alapvonalon túlra pattant a játékszer. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Fontos meccsen múlta alul önmagát a vendégcsapat: BKV Előre-Bicskei TC 1-0 (0-0)

dscf1267_1.JPGMárciusban szerkesztőségünket is utolérte a koronavírus-járvány, amelynek következtében a Bicskei TC NB III-as bajnoki mérkőzéseinek tudósításait csak késve tudjuk közölni. Megértésüket köszönjük, április 14-től visszatérünk a normál kerékvágásba! Az igen hideg, szeles időben csapatunk Szűcs 5 - Radó 5, Sötét 5, Mlinárcsik 6 - Kákonyi 5, Dencinger 6, Pekowski 5, Lassú 5, Lencsés 5 - Szabó 4, Kürti 4 összeállításban kezdte a mérkőzést. A hazaiak kaptak jobban lábra, időnként bizony csak kerestük a labdát, jellemző, hogy Czuczi kapus a 8. percben találkozott a játékszerrel egy hazaadás formájában, kapujától 20 méterre. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

9 ember ellen sem sikerült betalálni, gól nélküli döntetlen a kiesési helyosztón: Bicskei TC-Balatonfüredi FC 0-0

dscf2378.JPGAz őszi idegenbeli siker (3-2) után Bicskén találkozott a két, kiesés ellen küzdő alakulat vasárnap kora délután. Csordás Csaba csapatában lassan felépül mindenki és joggal várták a szurkolók, hogy végre beinduljon a tavaszi menetelés. A helyzet hasonló volt az egy héttel korábbi felcsúti ütközethez (2-7), szintén 2 ponttal mögöttünk tanyázó ellenfelet kellett megfékezni. A BTC a Szűcs 0 - Kákonyi 5, Radó 6, Sötét 6, Mlinárcsik 6, Lencsés 5 - Pekowski 5, Lassú 5, Dencinger 6 - Kürti 4, Peinlich 5 összeállításban lépett pályára Juhász Dávid sípjelére (partjelzői Molnár István és Jászberényi Marcell voltak). Csereként Varga 4 (58.p.), Németh 0 (69.p.), Rétyi 0 (69.p.) és Móri 0 (75.p.) kapott lehetőséget. A 2. percben Peinlichet lökték fel a vendégvédők a kaputól 18 méternyire, kissé jobbról, a szabadrúgást a sértett lőtte a kapus kezébe. Folytatáshoz kattints! 

Tovább
süti beállítások módosítása