facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Robbant az öltöző, létfontosságú 3 pont maradt Bicskén: Bicskei TC-ZTE FC II 1-0 (0-0)

2021. április 13. - ventil66

felszabadult_energiak.jpgSzűcs Lajos kapus a meccs napján lázasodott be, negatív eredménye ellenére időben, otthonában elkülönítésre került. Ennek ellenére is szokatlan összeállításban kezdett csapatunk, amely a Kertész 7 - Radó 6, Mlinárcsik 6, Vékony 6 - Kákonyi 6, Dencinger 7, Farkas 6, (52. p. Kürti 5), Peinlich 6 (71. p. Pekowski 6), Rétyi 0 (25. p. Lencsés 6) - Sötét 6 (71. p. Németh J. 7), Varga 6 (71. p. Horváth 5) összetételben futott ki az egyre zöldebb gyepre. Kényszerű csereként, sérülés miatt már a 25. percben Lencsés váltotta Rétyit. Némi meglepetésre a belső védő Sötét ezúttal a center pozíciójában kezdett. A vendégek kezdtek aktívabban, a 10. percben Tanasin kínálta meg Kertészt a 16-os sarok közeléből egy lövéssel, ami nem okozott neki gondot. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Visszavágás az őszi bicskei győzelemért: Komárom VSE-Bicskei TC 2-0 (1-0)

dscf1495_2.JPGMárciusban szerkesztőségünket is utolérte a koronavírus-járvány, amelynek következtében a Bicskei TC NB III-as bajnoki mérkőzéseinek tudósításait csak késve tudjuk közölni. Megértésüket köszönjük, április 14-től visszatérünk a normál kerékvágásba! Biztonsági okokból, a lehető legnagyobb távolságtartás fenntartása miatt két busszal utazott csapatunk a soron következő NB III-as mérkőzésére Komáromba, amelynek "odavágóján" ősszel emlékezetes hajrával a Bicskéé lett a 3 pont (2-1). A "győztes csapaton ne változtass" elv alapján megegyezett a kezdő az Érd ellen sikeressel, azaz Szűcs 5 - Radó 5, Sötét 5, Vékony 5 - Kákonyi 5, Dencinger 6 (78. p. Móri 0), Lassú 5 (68. p. Pekowski 0), Mlinárcsik 6, Rétyi 4 (78 p. Farkas 0) - Varga 4 (59. p. Lencsés 4), Kürti 4 (59. p. Németh 4) futott ki a pályára. A 4. percben Eszlátyi került helyzetbe, de a kapus és a védők némi nehézség árán anullálták a lehetőségét. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Megérdemelt bravúrgyőzelem: Bicskei TC-Érdi VSE 2-0 (1-0)

dscf1311_1.JPGMárciusban szerkesztőségünket is utolérte a koronavírus-járvány, amelynek következtében a Bicskei TC NB III-as bajnoki mérkőzéseinek tudósításait csak késve tudjuk közölni. Megértésüket köszönjük, április 14-től visszatérünk a normál kerékvágásba! Remek tavaszias időben, viszonylag jó talajon csapatunk a Szűcs 6 - Radó 6, Sötét 6, Vékony 6 - Kákonyi 6, Dencinger 6, Mlinárcsik 7, Lassú 7, Rétyi 6 - Kürti 5, Varga Z. 7 összeállításban kezdte a mérkőzést, miután Pekowski nem érezte magát jól és kimaradt a csapatból. Ezek után az első akcióként Kócsa emelt a a 3. percben félpályáról a kapura, Szűcs kicsit kint helyezkedett, de a kísérlet célt tévesztett. A 6. percben egy jobb oldali átívelés után Kollega lőtt kapura, Szűcs a léc fölé tolta a labdát. A 11. percben egy hazaadás rövidre sikerült, Szűcs elérte ugyan a labdát, menteni igyekezett, de Kollegát találta el, akiről az alapvonalon túlra pattant a játékszer. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Fontos meccsen múlta alul önmagát a vendégcsapat: BKV Előre-Bicskei TC 1-0 (0-0)

dscf1267_1.JPGMárciusban szerkesztőségünket is utolérte a koronavírus-járvány, amelynek következtében a Bicskei TC NB III-as bajnoki mérkőzéseinek tudósításait csak késve tudjuk közölni. Megértésüket köszönjük, április 14-től visszatérünk a normál kerékvágásba! Az igen hideg, szeles időben csapatunk Szűcs 5 - Radó 5, Sötét 5, Mlinárcsik 6 - Kákonyi 5, Dencinger 6, Pekowski 5, Lassú 5, Lencsés 5 - Szabó 4, Kürti 4 összeállításban kezdte a mérkőzést. A hazaiak kaptak jobban lábra, időnként bizony csak kerestük a labdát, jellemző, hogy Czuczi kapus a 8. percben találkozott a játékszerrel egy hazaadás formájában, kapujától 20 méterre. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

9 ember ellen sem sikerült betalálni, gól nélküli döntetlen a kiesési helyosztón: Bicskei TC-Balatonfüredi FC 0-0

dscf2378.JPGAz őszi idegenbeli siker (3-2) után Bicskén találkozott a két, kiesés ellen küzdő alakulat vasárnap kora délután. Csordás Csaba csapatában lassan felépül mindenki és joggal várták a szurkolók, hogy végre beinduljon a tavaszi menetelés. A helyzet hasonló volt az egy héttel korábbi felcsúti ütközethez (2-7), szintén 2 ponttal mögöttünk tanyázó ellenfelet kellett megfékezni. A BTC a Szűcs 0 - Kákonyi 5, Radó 6, Sötét 6, Mlinárcsik 6, Lencsés 5 - Pekowski 5, Lassú 5, Dencinger 6 - Kürti 4, Peinlich 5 összeállításban lépett pályára Juhász Dávid sípjelére (partjelzői Molnár István és Jászberényi Marcell voltak). Csereként Varga 4 (58.p.), Németh 0 (69.p.), Rétyi 0 (69.p.) és Móri 0 (75.p.) kapott lehetőséget. A 2. percben Peinlichet lökték fel a vendégvédők a kaputól 18 méternyire, kissé jobbról, a szabadrúgást a sértett lőtte a kapus kezébe. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Sikerült a visszavágás - történelmi vereséget mért a vendégekre az NB I-es játékosokkal megerősített felcsúti tartalékcsapat: Puskás Akadémia FC II-Bicskei TC 7-2 (3-1)

pafcii-bicske-12_51011705468_o.jpgŐsszel remek mérkőzést produkált a két szomszédvár csapata és akkor a Bicske 2-1-es győzelmével otthon tartotta a 3 pontot. Semmi előjele nem volt annak, hogy a visszavágón, a fagyos-napsütéses vasárnapi matinén történelmi "zakóba" szalad bele Csordás Csaba együttese. A PAFC II. ezúttal semmit nem bízott a véletlenre, őszi kezdőcsapatán 8 (!) helyen változtatott, lerakva a "fakóba" Faustino de Melo Weslen Juniort, aki eddig 21-szer volt ebben a bajnokságban kerettag és 7-szer játszott is az NB I-ben. Ganbold Ganbayarnak is van ebben az idényben elsőosztályú mérkőzése és 20 alkalommal a Csákvár NB II-es csapatában is kifutott. Rajtuk kívül Magasföldi Józsefnek, Fodor Marcellnek és Bokros Szilárdnak is van jócskán NB I-es tapasztalata. Ez így együtt már sok volt a Bicskének, amely a múlt héten egyetlen számottevő védelmi hibával veszített (0-1 a VLS Veszprém ellen), ezúttal azonban védelme 25 éves NB III-as negatív kapottgól-rekordot döntve, számolatlanul kapta a gólokat. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Itt az újabb lockdown - hétfőtől további szigorítások következnek!

lockdown.jpgAz üzletek és a szolgáltatások március 8-tól március 22-ig tartó zárását, továbbá az óvodák és az általános iskolák április 7-ig tartó bezárását jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön online sajtótájékoztatón. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Eltűnt lakos ügyében kérnek segítséget a bicskei rendőrök!

janvari_ferenc.jpgA bicskei rendőrök a lakosság segítségét kérik. A Bicskei Rendőrkapitányság 07020-157/23/2021. körözési számon eljárást folytat Jánvári Ferenc etyeki lakos eltűnése ügyében. A 66 éves férfi 2021 februárjában etyeki otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A férfi megközelítőleg 173 cm magas, normál testalkatú, őszes-barna félhosszú hajú, szakálla szintén őszes-barna, szeme kék. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Korai góllal igazolta a papírformát a vendégcsapat: Bicskei TC-VLS Veszprém 0-1 (0-1)

dscf2307.JPGAz időjárás istene megkönyörült a bicskei játéktéren az első "tavaszi" bajnoki mérkőzést megelőzően, hiszen bő egy hétig nem volt csapadék, napos-szeles idő volt több napon át. Így a körülményekhez képest nem mély, de jócskán göröngyös talaj fogadta a pályára lépő csapatokat. Komolyabb pályakezelésre március közepén nyílhat lehetőség a vegetáció beindulásával. A vasárnapi ellenfél az a VLS Veszprém (4.) volt, amely ősszel sima 2-0-val intézte el a most 10. helyen álló, azon a napon igen gyenge játékot produkáló csapatunkat. Folytatáshoz kattints! 

Tovább
süti beállítások módosítása