facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Eltűnés miatt körözött fiatalt találtak a bicskei rendőrök a Kossuth utcában!

2021. szeptember 16. - ventil66

rendorauto_16.jpgEltűnés miatt körzött fiatalt találtak meg a járőrök 2021. szeptember 15-én este Bicskén. A 11 éves fiatalt a Kossuth Lajos utcában ellenőrizték az egyenruhások, és megállapították, hogy a gyermek engedély nélkül távozott bicskei otthonából. A lányt a rendőrök biztonságba helyezték, majd visszaszállították otthonába, és nevelőjének átadták. (képünk illusztráció!)

Csütörtöki útzár a bicskei Nagyállomás környékén!

utzar.jpgÉrtesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Nagyállomás területén zajló építési munkálatok miatt 2021.09.16-án 8.00-15.00 óra között a Móricz Zsigmond utcát és a gyalogos járdát lezárják. A forgalom gördülékeny, akadálymentes haladása érdekében kézi forgalomirányítás mellett végzi a kivitelező a munkálatokat. Szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Előállították a messziről jött, körözött állampolgárt!

rendorauto_15.jpgA járőrök 2021. szeptember 9-én reggel Bicskén, a Kisfaludy utcában ellenőriztek egy 44 éves férfit, akiről megállapították, hogy a Békési Rendőrkapitányság körözését rendelte el. A fülöpszállási lakost a rendőrök elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd kihallgatását követően szabadon bocsátották. (képünk illusztráció!)

Csontzenés mérkőzés kihagyott meccslabdákkal: Bicskei TC-Credobus Mosonmagyaróvár 0-0

dscf4296.JPGNem csak focihoz volt remek idő az indiány nyár újabb napfényes, csapadékmentes meccsnapján Bicskén. Az ellenfél az idén is bombaerősnek tűnő, az NB II-be jutásért harcba szálló Credobus Mosonmagyaróvár gárdája. A szép számú nézőközönség előtt csapatunk a Kovács D. 7 - Grabant 6, Lapos 7, Vékony 7, Gaszner 6 - Mlinárcsik 7, Hirman 6 - Lassú 5, Popovics 6, Madarász 5 - Kovács Á. 5 összeállításban kezdte a mérkőzést. Hogy nem volt "barátságos" az összecsapás, azt a 4. percben a Debreceninek felmutatott sárga lap máris jelezte. A 17. percben már a hazai kapu került veszélybe, Tóth M. passza után Boros lőtt 17 méterről, de Kovács D. biztos kézzel fogta a labdát. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Ingyenes étkeztetés a tanítási szünetek alatt Bicskén!

dessert-3129511_960_720.jpgTisztelt rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő szülők!

A tanévközi tanítási szünet időtartama alatt – 2021. október 23-tól 2021.11.02-ig, 2021. december 22-től 2022.január 03-ig, 2022. április 14-től 2022. április 20-ig - igénybe veheti gyermeke részére a hátrányos, halmozottan hátrányos gyermekeknek az önkormányzat által biztosítandó ingyenes étkeztetést. Az ételt a Bicske Városi Konyha Bicske, Rózsa u. 1. szám alatti épületi tálalókonyhán vehetik át szünidei napokon 11.00 és 12.30 óra között. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

A kapu előtt megáll a tudomány: Gárdony Agárdi Gyógyfürdő-Bicskei TC 0-0

dscf4174_1.JPG11 hónappal ezelőtt hasonló helyzetben találkoztak a csapatok, mindkét gárda ettől az összecsapástól várta a feltámadást, az elindulást a győzelmekkel kikövezett úton. Nos, a helyzet mostanra sem változott, a Gárdony pont nélkül várta a szombat délutánt, a Bicske pedig egyetlen győzelemmel. Remek a helyszín az Agárdi Parkerdő és Szabadidőközpont, itt minden adott a sportolásra, kikapcsolódásra, a játéktér remek állapotban volt, időközben fedést is kaptak a lelátók, mindössze a lelátóra való fellépés emberes feladat a közel 50 centi szintkülönbség okán. Kár, hogy egy egyszerű lépcső már nem fért bele az elmúlt három év, egyébként remek fejlesztéseibe. A pályát övező reklámokban még visszaköszönnek az elmaradt nyári francia EB-főhadiszállás (végül Budapesten vertek tanyát a gallok) díszletei. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Színészválogatott, Tűztánc Show, bicskei legendák és sportolási lehetőségek a pénteki bicskei Futball Éjszakája programjában!

tuztanc.jpgRemek programmal készül a Bicskei Torna Club Egyesület a szeptember 3-i, pénteki Futball Éjszakájára. Újdonságként 15.00 órától Streetball kosárlabda torna lesz a rekortán pályán. 19.00 órától érkezik Nemcsák Károly vezetésével a Magyar Színészválogatott, hogy összemérje erejét a BTC Öregfiúk csapatával. Ezt követően a színpad előtt 20.15-től kerül sor a látványos Tűztánc Show-ra, majd 21.00 órától kezdenek a közelmúlt bicskei legendái. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Több mint egy hónapra bezár a bicskei Lidl Áruház!

lidl_bicske.jpgAz igen népszerű bicskei Lidl Áruház szeptember 5-én vasárnap 14.00 órakor felújítás miatt átmenetileg bezár. A modernizáció keretében megújul a parkoló, új burkolatot kap és bővítésére is sor kerül. A több mint 12 éve megnyitott áruház belső tereit is felújítják, modernizálják. A felújítási munkák várhatóan bő 1 hónapig tartanak, így a tervek szerint október 7-én csütörtökön 6.30-kor nyitja meg újra a kapuit. A Nemzeti Dohánybolt és Lottózó a modernizáció ideje alatt szintén zárva tart, új, kényelmesebb helyszínre telepítik át és az áruházzal egy időben nyit újra. (fotó: Wikimedia Commons)

Streetball és kispályás focicsapatok jelentkezését várják még a pénteki bicskei Futball Éjszakájára!

Gálamérkőzéseken pályára lép a Magyar Színészválogatott és legendás bicskei játékosok egész sora is!

futball-ejaszakaja.jpgA szerdai Bicskei TC-ZTE FC II. NB III-as bajnoki mérkőzést (18.00) és a csütörtöki magyar-angol VB-selejtező Szurkolói Zónáját (20.45, kapunyitás 18.00 órakor) követően pénteken sem maradnak szórakozási lehetőség nélkül a sportkedvelők. A bicskei BTC Sporttelepen a Futball Éjszakája elnevezésű rendezvény vár minden érdeklődőt és sportolni vágyót. A tervezett program a következő. Folytatáshoz kattints! 

Tovább
süti beállítások módosítása