facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

Tabódy atyára emlékezünk!

2020. szeptember 24. - ventil66

tabody_istvan_emleknap_1_oldal.jpgFolytatáshoz kattints! 

Tovább

Áramszünet pénteken Bicskén!

aramszunet_1.jpgAz E-ON szolgáltatásainak kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajt végre hálózatán. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért Bicskén áramszünet várható 2020. szeptember 25-én 8.30 és 15.30 óra között a Bocskay utca páratlan oldalán, a 9. házszámtól a 17. házszámig.

Megértésüket köszönjük!

Sérültekkel járó közlekedési baleset Mányon - a bicskei rendőrök intézkedtek!

many1.jpgSzemélyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. szeptember 23-án kora délután Mányon, a Rákóczi utcában. Egy 76 éves budapesti gépkocsivezető haladása során egy útkereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy Zsámbék felől Bicske irányába közlekedő másik személyautónak és összeütközött vele. A baleset következtében mindkét jármű sofőrje, valamint a vétlen jármű utasa is megsérült. További helyszíni fotóhoz kattints! 

Tovább

Megszerezték első győzelmüket a bicskei serdülő kézilabdás lányok: Bicskei TC-REAC 16-8 (8-3)

imgp8070.JPGA Bicskei TC serdülő kézilabdás lányai már nagyon várták az első hazai bajnoki mérkőzésüket, amelyre a Szári Sportcsarnokban került sor az elmúlt hétvégén. A találkozó elején rögtön kezükbe vették az irányítást a hazaiak, az ellenfél budapesti REAC csapata csak 3-0 után szerezte első találatát. A félidő hátralévő részében tovább nőtt a különbség és a magabiztos bicskeiek 8-3-as vezetésével vonultak pihenőre a csapatok. Ehhez az eredményhez jó védekezés és kapusteljesítmény is szükségeltetett. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Lopás a bicskei rendelőintézetben - a helyszínen fogták el az elkövetőt!

rendorauto2_12.jpgA Bicskei Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást 2020. szeptember 16-án. Egy 70 éves óbaroki lakos tett feljelentést arról, hogy egy bicskei rendelőintézetben, figyelmetlenségét kihasználva ellopták irattárcáját a benne lévő okmányokkal, készpénzzel együtt. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Tigrisek a Tigrisek ellen - Szombathelyen igazi kupahangulat és Halmosi Péter várja a Bicskei TC csapatát!

beharangozo_200919.jpgEgy átalakulóban lévő szép létesítmény és Király Gábor magyar válogatottsági rekorder (108 mérkőzés Dzsudzsák Balázzsal holtversenyben) csapata, a Király SE várja szombaton 15.00 órától a fárasztó sorozatban (6 nap alatt 3 tétmérkőzés) lévő Bicskei TC csapatát. A vendégek hangulatát fokozhatja, hogy a Mosonmagyaróvár elleni hétvégi fiaskó (1-3) után ugyancsak hazai pályán, szerdán este, villanyfényes bajnokin hatalmas küzdelemben 2-1-re legyőzték a magasabban jegyzett Komárom VSE csapatát. A Király SE 7. helyen áll a vas megyei I. osztályú bajnokságban, míg a Bicske 8. helyre ugrott szerdán az NB III Nyugati csoportjában. Mint tudjuk a kupában sohasem lehet pusztán a bajnoki osztályra vagy helyezésre hagyatkozni, mert minden előfordulhat egyetlen mérkőzésen. Hogy mást ne mondjunk, tavaly ilyenkor a BTC éppen a csongrád megyei listavezető Szegedi VSE stadionjában vérzett el meglehetősen simán (0-4). Mindkét csapatnak motiváló lehet, hogy továbbjutás esetén a következő fordulóban akár NB I-es ellenfelet is fogadhatnak, ami maradandó élmény lehet játékosnak és szurkolónak egyaránt. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Szerdán 18.30-kor Bicskei TC-Komárom VSE - győzelmével akár 4 helyet is előre léphet a hazai csapat!

dscf1293_1.JPGGyőzelemmel igyekszik feledtetni a vasárnapi, Credobus Mosonmagyaróvár elleni fiaskót (1-3) szerdán este a Bicskei TC. A 18.30-kor kezdődő villanyfényes NB III-as bajnokin az a Komárom VSE lesz az ellenfél, amely koronavírus-fertőzés és karantén miatt kérte a találkozó elhalasztását a szeptember 5-i fordulóban. A két klubvezetés közötti kiváló kapcsolatnak köszönhetően a Bicske azonnal belement a halasztásba, azonban ez nem várt terhet ró a csapatokra, hiszen így 6 nap alatt 3 tétmérkőzést kell abszolválniuk. A két csapat eddig egyszer találkozott újkori NB III-as időszakukban, 2019. november 17-én Vincze Viktor 89. percben lőtt góljával nyert Komáromban a vendéglátó. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

A villámgyors gól sem volt garancia a sikerre: Bicskei TC-Credobus Mosonmagyaróvár 1-3 (1-0)

Szomorkodásra nincs idő, szerdán 18.30-tól BTC-Komárom VSE bajnoki következik!

dscf1459.JPGA tavalyi csonka bajnokságban a Kisalföldön találkozott a két együttes és akkor küzdelmes döntetlen (1-1) született Tornyai 86. perces megpattanó lövésével. Most sem számított sétagaloppra Vukmir Dragan nagy menetelésben lévő csapata (6 nap alatt 3 tétmérkőzést játszanak), amely ezúttal a Szűcs 5 - Kákonyi 4, Mlinárcsik 5, Sötét 5, Madarász 5 - Dencinger 5, Lassú 4 - Peinlich 5, Varga Z. 5, Lencsés 4 - Filipovic 5 összetételben vonult ki a pályára Gál Péter sípszavára (partjelzői Szabó Dániel és Török Katalin voltak), csereként Farkas 4 (63.p. Filipovic helyett), Varga Zs. 4 (63.p. Peinlich helyett) és Török 0 (75.p. Lassú helyett) kapott lehetőséget. A mérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődött a napokban súlyos betegség után, 66 éves korában elhunyt törzsszurkoló (egyben Valencsik Melinda BTC-munkatárs édesapja), Valencsik Zoltán emlékére. Folytatáshoz kattints! 

Tovább

Élőben sorsolták a Magyar Kupa 128-as főtábláját, Szombathelyen Király Gábor egyesületével kezd a Bicskei TC!

A Király SE soraiban a válogatott Halmosi Péter is harcba száll a Bicske ellen a jövő hét végén!

mol_magyar_kupa_fekvo.pngMegújult az 1909 óta fennálló Magyar Kupa labdarúgó versenysorozat, amelynek 128 fős országos főtáblájának párosításait ma este az M4 sportcsatornán élő adásban sorsolták ki. Az új névadó szponzor MOL Nyrt által  az idei évtől támogatott versenysorozatban az elmúlt évben a Szegedi VSE otthonában esett ki (0-4) a Bicskei TC, az utóbbi évek egyik legnagyobb sikere volt azonban 2016 őszén a legjobb 32 közé jutás, ahol csak nagy csatában maradt alul (0-2) az akkor NB II-es Ceglédi VSE ellen. Újdonság, hogy végig egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, a támogatónak megfelelő új design látható lesz a mérkőzéseken és a Himnusz is fog szólni az összecsapások előtt. A sorsoláson végig követtük a golyók kihúzását és időrendben az alábbi, számunkra érdekesebb párosításokat jegyeztük fel, várva a Bicskei TC ellenfelére. Folytatáshoz kattints! 

Tovább