Korábbi cikkünkben részletesen beszámoltunk az I. Vál-völgyi Zsúrról, ahol gasztronómiai kavalkáddal szembesülhettek a látogatók. A büfék, kemencék és kimérések sora között is kitűnt az idén 5 éves váli Válvölgye Étterem valóságos erődítménye. Felmerült bennünk, ha ennyi mindent kiköltöztettek ide, mi maradt az étteremben?
Nem szerettünk volna élelmiszerbiztonsági ellenőrként tetszelegni, de Marton József tulajdonos-séf engedélyével csak belopakodtunk az "erdei" konyhára. Csodálatos alapanyagokból ínycsiklandó sülteket, egytálételeket láttunk készülni és persze nem maradhatott el a brilliáns tárkonyos borjúragú leves sem.
Ha kedvet kaptál máskor is ellátogatni a Válvölgye Étterembe, honlapjukat ITT megtalálod, a Facebook oldalukat pedig IDE kattintva érheted el. További helyszíni fotóinkhoz kattints!