facebook.com/2060blog - infobox: 2060.blog@gmail.com - 2060 TV a youtube.com-on!

2060.blog - Bicske másképp, neked!

Gyász: elhunyt idősebb Ágoston László!

2016. december 03. - ventil66

btc_gyasz.jpgSzikrázóan verőfényes március végi hétköznap volt, dél körül, autómmal igyekeztem a BTC Sporttelepre. Közelítve a klubház felé már a távolból sapkás-kabátos méricskélő idősebb úr sziluettjét pillantottam meg. A nemrégiben átadott új lelátókat vizsgálta a megfelelő alapossággal, kezét ellenzőként a szeme fölé tartva, behajolva nézte a két létesítmény vonalait, fogta az új kék-sárga korlátokat és végigsimította kezét a klubszínekben pompázó ülőhelyeken. 

Az első gondolatom az volt, hogy tessék, máris itt a szövetségi ellenőr vagy az építési hatóság embere, hogy ellenőrizze a két új lelátó szabályos mivoltát, de közelítve rögtön megismertem Ágoston Laci bácsit. Az üdvözlés után elmondta, hogy egészségi állapota miatt régen járt már itt, de hallott a februárban elkészült széksorokról és annyira kíváncsi volt már rá, hogy ezen a csendes napon kiszaladt autójával, hogy megnézze. Invitáltam a következő hazai bajnoki mérkőzésünkre, de nem ígért semmi biztosat.

Ma már tudom, ez volt Laci bácsi búcsúja a BTC-től és a Kerecsendi Kiss Márton utcai Sportteleptől. Így kettesben: a BTC és Ő, az elválaszthatatlanok.

Bicske Város és a Bicskei Torna Club közössége fájó szívvel vette tudomásul, hogy a héten elhunyt idősebb Ágoston László, az egyesület korábbi elnökségi tagja, szakosztályvezetője és törzsszurkolója, Ágoston László utánpótlás-edző és pedagógus édesapja. Emlékét megőrizzük! 

Nagy György technikai vezető az alábbi három fotó bocsátotta rendelkezésünkre Laci bácsiról. Megtekintésükhöz kattints!

btc_1976-77_megye_i_o_v_hely.JPGA felső sorban balról a második.

p1240142.JPGAz álló sor jobb szélén.

p1520889.JPGKözépen.

A bejegyzés trackback címe:

https://2060.blog.hu/api/trackback/id/tr4612018657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása